(VIDEO) Kosovska policija ispred zgrade u kojoj živi Milan Radoičić: Operacije u Kosovskoj Mitrovici, Zubinom Potoku i Zvečanu 1Foto: FoNet/AP

U ovim trenucima Kosovska policija izvodi operaciju na bar jednoj lokaciji u severnom delu Kosovske Mitrovice, te u Zvečanu i Zubinom Potoku, javlja radio Kontakt plus.

Policija se u Kosovskoj Mitrovici nalazi pred stambenim objektom koja se povezuje sa potrepdsednikom Srpske liste Milanom Radoičićem, a u kojem se nalazi i restoran Grey.

Najmanje pet oklopna vozila Kosovske policije nalazi se ispred restorana i stambenog objekta, ulica za osabraćaj jeste blokirana, ali ne i za pešake. Dva specijalca su na ulazu u ulicu. Više vozila EULEX-a nalazi se u blizini ovog rejona.

Ulica u kojoj je policija inače vodi ka dečijem vrtiću i osnovnoj školi i deca u ovim trenucima su na putu ka školi.

Kako saznajemo sa lica mesta, pretres je izveden i u kotlarnici i vešeraju u mitrovičkom KBC-u, koji je u međuvremenu i završen. Mediji javljaju da je policija odnela snimke sa svih kamera u KBC Kosovska Mitrovica.

„U toku je policijska operacija u vezi sa poslednjih događaja u Banjskoj, za sad nema uhapšenih“ – rekao je vršilac dužnosti komandira Kosovske policije za region sever Veton Eljšani, potvrđujući da se operacije izvode u severnom delu Mitrovice, Zvečanu i Zubinom Potoku.

Pogledajte snimak radija Kontakt plus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari