Kosovski analitičari: Uskoro ultimatum Vučiću

Ostavite komentar


  1. Najdalje za 20 godina ostaće, u najboljem slučaju, samo beogradski pašaluk!

    1. Cak i tada, za tih 20 godine, Srbija ce, sitnim dusama poput Vas, biti velika. Svojom casnom prosloscu, svojim nepokorom i zeljom da se ocuva nacija i sloboda, ona je u mislima, malih, jadnih i onih kojima je puzanje najlepsi vid zivotne filozofije uvek biti velika. Moze Srbija i da nestane, takvima poput Vas ona ce zauvek biti velika. I zbog toga je mrzite, i zbog toga se radujete njenom nestanku jer, mislite da cete tada i Vi, kao jedinka i narod kome pripadate biti veliki. A kojoj to velikoj naciji Vi pripadate za koju ne vazi nikakvo vremensko ogranicenje koje ste odredili Srbiji? Ili, mozda, Vi nemate naciju. Zivite kao niko i nista, od danas do sutra, od porcije kukuruza do sledece porcije kukuruza?! Ko ste Vi kada ovako „akademski“ hladno donosite dijagnozu koja se /za 20 godina/ zavrsava nestankom? Da li ste negde u inostranstvu gde vas domicilno stanovnistvo dozivljava kao cir na dupetu ili, u najboljem slucaju, kao korisnog idiota?!

  2. Situacija treba da se resi mirnim putem, bez ultimatuma, agresije i svega sto moze da unisti ljudske zivote.

  3. Samo neka kosovski analitičari rade ono za šta su plaćeni i neka se ne brinu da li će Srbija ili neće priznati lažnu državu Kosovo. Kad je nešto lažno onda nema tu šta ni da se prizna.

  4. Majsotri nije Vučiću nego Srbiji. A to vi i hoćete da njega ucenite, sreća ne pada on na te fore.

  5. Vucic radi ispravnu stvar i prica u ime cele Srbije dakle nikada necemo priznati NEZAVISNOST KOSOVA!

  6. Ultimatum je potreban Albancima, ne Srbima, nama kao domacinima Kosova je itekako vec oduzeto, sta jos treba da se oduzme?!

  7. Bice onako kako mu kazu njegove gazde. Poslusan je Vucic, sva sreca srpski narod nje.

    1. Kosovo je drzava ili bolje receno jos jedna zvezdica u zastavi amerike.
      Albanci , od ukupno 8 miljona su pro ameri.

    2. @DejanM***Naravno,i tamo Srbija ima zkonodavnu,sudsku i izvršnu vlast.Ili se možda varam?!

  8. Postoje najmanje tri razloga zbog kojih Vucic NIKADA nece priznati Kosovo.1/Zbog svog ucesca u ratnoj vladi devedesetih,2/Zbog onih koji ga odrzavaju na vlasti i koji se kriju u katakombama vojno-policijskih i bezbednosnih sluzbi,a koji su cinili zlocine na Kosovu i 3/Zbog ratne odstete.“
    Kompromis“,“Altisari plus,plus“,“takse“ samo su izgovori,vadilica.

  9. Ovde neko prica o “ integritetu Kosova“ a Srbija (sa Vojvodinom i KiM-om) je medjunarodno priznata suverena drzava, shodno tome, cuva svoj integritet i nece priznati KiM kao republika (i mali prst na ruci boli kad se sece).

  10. Ucena je najgora moguca varijanta, verujemo u diplomatiju nase vlasti i da će se naći neko rešenje koje nece biti ultimatum a ipak prihvatljivo

  11. Toliko truda i strpljenja je uloženo u rešavanje problema na KiM da bi se završilo ultimatumom, nadamo se neko boljem rešenju

  12. Prošla baba s kolačima. Pa šta kad prizna Kosovo, još dugo će da ostane Mali Šengen – Velika Šega. Lepo je govorio drug Stari: ”Čuvajmo bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga”, i bio je u pravu. Da smo sledili put izlaska iz Jugoslavije braće Hrvata i Slovenaca, jedinstveno smo mogli biti još 2004. godine u EU. Elem, danas neko u Mali Šengen, a neko predsedanje Evropskom Unijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.