Kosovski naprednjaci podstiču gaženje moralnih vrednosti

Kosovski političari o odluci Ksenije Božović iz Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda - Oliver Ivanović da na kosovskim izborima izađe sa Srpskom listom

Ostavite komentar


  1. Lisica i Kokoska zajedno, hajde Srbi hajde, kopirate Albance u Kosovo, LDK sa PDK imali su vlast zajedno a u normalnom svetu to ne se desi samo u Balkan ima cuda.

  2. Kada bih imao uticaj na odluku famozne SL, savetovao bi ih, da u svoje redove ne primaju ljude ovakvog kvaliteta. Ako je gospodja Bozovic, bila spremna da za smrt Olivera Ivanovica optuzi clanove SL, pa i sam vrh srpskih vlasti, samo da bi zadovoljila svoje licne animozitete, pakost i mrznju prema svojim politickim oponentima, koji su, usput receno, njeni sunarodnici, znajuci da su zlocin, u procentu od. 99,99%, pocinili arnauti, spremna je na sve. Politika se ne vodi, nacionalni i drzavni interesi se ne brane sa takvim ljudima.

      1. Stidim se, naravno. Stidim se kada vidim koliko glupaka i nepismenih ljudi ima medju narodom kome i sam pripadam. Stidim se uvek kada naletim na ljude poput „Terminatora“, kojima je mozak u buragu umesto u glavi. Stidim se kada vidim ljude, koji bi da nacionalnu i državnu politiku vode na liniji svojih predrasuda i ličnih osećanja. . Ova žena, ne zaslužuje da bude ni u kućnom savetu od tri člana, a ne u nekoj partiji ili koaliciji. Ona je, verovatno kao i Vi, pristala da slepački sledi svoja samodestruktivna osećanja a ne logiku i zdravi razum. Naravno, ovo se sve odnosi i na „BotTerminatora“, ukoliko ne pripada čuvenim „albanskim multietničarima“. Ukoliko je jedan od tih zaljubljenika u „multietničnost i evropske vrednosti“, sve je moguće. Dok kolju, siluju, pale i proteruju, pričaju o Evropi, zajedničkom životu i medjunacionalnoj toleranciji. Onda je sve normalno. Tu je zdravi razum davno rekao „laku noć“.

        1. Vaš „lični animozitet, pakost i mržnja“ su dovoljan razlog da se stidite i bez onog arnauti. Ne znam zašto se ljtite na ovu, kad ste isti.

          1. Ne ljutim se, samo iznosim svoje misljenje, na koje imam pravo. Ljutnja je vrsta osecanja a ja sam, kada je u pitanju zakljucivanje, bezosecajan.

    1. Kneževiću, ti pod hitno sa diktatorom kod čika doktora da utvrdi šta kod vas nije u redu, i da vam prepiše odgovarajuću terapiju. A i specijalne košulje. Znaš ti odlično da je ubistvo Olivera naručio huligan, a izvršio radojičić, verovatno uz pomoć i ove žene, a i Oliverove partnerke. Zato su sada svi pod skutima diktatora. Nezgodno je što će taj isti koji ih sada štiti, uskoro morati da ih se „oslobadja“, kao nezgodnih svedoka…

      1. Mislim da je za Vas zakasnela svaka terapija. Ni ludačka košulja više nema svrhe. Virus koji hara vašim sivim ćelijama je preuzeo kontrolu i vodi vas tamo odakle nema povratka. Zaboiravili ste da u ovu zaveru uvedete Ruse, koji su telepatski uticali na Oliverovu „partnerku“, posle čega je sve bilo lako izvodljivo?!“ Nemanja, ne bi bilo loše da uzmete tu terapiju, možda Vam, ako ništa drugo, ublaži tegobe?

    1. Nemojte preterivati?! Mi jesmo „razni“, ima nas valkakvih. Ipak, mi Srbi smo za vas arnaute pravi amateri. Ne postoji ništa prevrtljivije i izvrtljivije od tih „multietničara“?! Oni su šampioni, ne samo na Balkanu i Evropi već i na svetu.

  3. Nazalost, 98-me sam morala izbeci iz mog rodnog grada Prizrena u Australiju, ali srce mi je i dalje na KiM i molim sve Srbe na koji zive na Kosovu, da budu slozni, da se medjusobno pomazu, da pokusaju jedi drugima pomoci oko skolovanja dece i obezbedjivanja normalnih uslova zivota i srecnog detinjstva sadsnjih i buducih pokoljenja.

      1. Zašto joj, jednostavno, ne zatražite da Vam pošalje koji australijski dolar jer, iza Vašeg komentara, „štrči“ primitivna i prostačka pakost i ljubomora. Nisam zlurad ali Vam želim da doživite „sreću“ poput ove „australijanke“. Želim Vam da noću u Vaš dom upadnu neki „multitničari“ poput arnauta, da Vas tuku, popale i proteraju a Vi, kao izbeglica, negde u izbegličkom kamu u Bugarskoj ili Rumuniji doživite sreću ove žene. Jadni čoveče, šta ste hteli da kažete?

  4. SDP ne znači Srbija-demokratija-pravda, nego Sloboda-demokratija-pravda. Konstantno pišete pogrešno, ne razumem čemu to, ne deluje baš dobronamerno…

    1. Normalno?! Cim se pomene Srbija, nije dobronamerno?! Mora da postoji neka zavera.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.