Kostić: Došlo je vreme da glasači DPS-a okrenu leđa Đukanoviću zarad spasa Crne Gore 1Ivan Kostić Foto: J. Z. T.

„Politika DPS-a i Mila Đukanovića se vodi makijavelističkim principom da cilj opravdava sredstva“, ocenio je potpresednik pokreta Dveri, Ivan Kostić, u saopštenju.

On je naveo da je „vlast u Crnoj Gori je spremna na sve: da promeni identitet i svest svoga naroda i uđe u savezništvo sa osvedočenim neprijateljima Crne Gore – samo da bi očuvala vlast po svaku cenu i protivzakonito stečeno privatno bogatstvo njenih glavešina”.

Priznanje lažne države Kosovo, ulazak u NATO, uvođenje sankcija Rusiji, konstantno podgrejavanje tenzija sa Srbijom, kao i nedavno usvajanje Zakona o slobodi veroispovesti su potezi za koje ova vlast nikada nije imala većinsku podršku građana Crne Gore”, naveo je Ivan Kostić, potpredsednik pokreta Dveri.

On je takođe rekao da je sve urađeno i usvojeno pod sumnjivim okolnostima, pod velom mraka i pritisaka na narod i poslanike od strane organa bezbednosti.

Došlo je vreme da birači u Crnoj Gori kazne vlast koja celu svoju politiku zasniva na raspirivanju bratomržnje i gaženju osnovnih ljudskih i verskih prava” naglasio je on, te dodao „da je vreme za odlazak sa vlasti Mila Đukanovića od čije politike korist imaju samo njegovi bliski saradnici i partijski funkcioneri, dok većina naroda živi na rubu egzistencije.

Crnoj Gori je potrebna vlast koja nije opterećena kriminalnim aferama iz prošlosti i koja će poštovati vekovni identitet naroda Crne Gore. Potrebna je vlast koja će sa novim nekorumpiranim ljudima na čelu uspeti da iskoristi sve prirodne i privredne potencijale Crne Gore zarad opšteg razvoja i dobrobiti ove nam bratske države i naših međusobnih mnogo boljih odnosa u budućnosti”, zaključio je Kostić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari