Kostreš: Dverima nije mesto na građanskim protestima

Ostavite komentar


  1. Pa zar liga nepodržava SNS?
    Otkud sad ova “ kompetencija“ ko treba a ko ne treba da bude na protestu!?
    Pa gospoda LSV su još uvek u skupštini i nisu podržali proteste!!!

  2. Desničarske snage ističu parole protiv EU. Gde po njima treba da ide Srbija? U Afriku, Aziju…? Gde?

    1. Nije problem gde idemo nego je problem u sistemu koji mora da funkcionise da tuzilastvo,policija,sudstvo radi svoj posao bez politickih pritisaka,da se postuju zakoni i Ustav,da se kulturno uzdizemo,da prosveta i zdravstvo budu priznati svuda u svetu i da sluze kako treba gradjanima…sve ovo sami postizemo ne treba nam ni Afrika,ni EU,ni Amerika…ali problem je kod nas u zloupotrebi sistema,lopovluku politicara,ucenama i bahacenju gde neobrazovani i nestrucni sede u foteljama samo da ispune partijske duznosti. Da nam je drzava uredjena veruj da ne bi bilo potrebe bilo gde da idemo. Sada EU nama sluzi da uzimamo kredite i zajmove kako bi politicari se hvalili da nesto rade da sa pajtosima na namestenom tenderu uumu novac,gradjani da vracaju i srljamo u propast jer je nasa privreda,poljoprivreda i uopste ekonomija katastrofalna!

  3. Ponovi ligaši u službi stranke na vlasti. Kostreš neka polako priprema svoju odbranu za proces lustracije.

  4. O vidi ko se nama to javio. Dok su bile demokrate na vlasti svaki dan je bilo „di su naši novci“. Za ovih skoro 7 godina nije se čuo da je živ i sad posle Sretenja izašao meda iz pećine da se javi da je živ. Pa dis u sada novci g-dine Kostreš?

  5. „Bolje da šetamo zajedno, nego da visimo odvojeno?!“ Pa ovaj ljotićevac je bliži neofašizmu nego bilo čemu građanskog! Ne, hvala, neka nas zaobiđe u troskocima!

  6. Sto se mene tice, jasno je da Canak i njegovi, zajedno sa Cedom i Jelenom Milic, pa i sa Vucicevim medijima, pokusavaju da podele opoziciju, da izazovu podelu SzS, da blate opoziciju u medijima, dakle, zajedno su sa Vucicem protiv opozicije i protesta. NATO lobistima je bolji Vucic nego narod i protesti.

  7. Kostreš = Foteljaš
    Mi protestvijemo ne za odrrdjenu političku opciju ne bi protiv bilo koje političke opcije.
    Mi želimo smenu trenutne vlasti ogrezle u kriminal. A ona je široka i levo i desno i taj LSV je njen deo koji sa njima zajedno mora otputovati sa vlasti na poštenim izborima ili na silu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.