Kovačević: Borbu za fer izbore nastavićemo sa jačim argumentima i posle 21. juna

Ostavite komentar


  1. Ovaj tip kao da se druži sa mambama. Promenio je nekolikp stranaka i sad igra keca u kolu koje vodi čuveni Tadićev ministar. Samo igraj Kovačeviću.

  2. Kovačeviću, jedini razlog zbog kojeg vi bojkotujete izbore je taj, što ne možete ni 2% da predjete, a tek cenzus… Pa, posle 21. opet ćete da kevćete i da se svadjate medju sobom.

    1. covek je trazijo srestva od drzave za svoje Projekte nisu mu dali sada pokusava na pljuvannje da druga strana ga ispostuje njega neinteresuje narod i drzava

  3. Izborna trka u Srbiji 21 juna, nema ni smisla ni interesa.
    To je kao konjska trka u kojoj je jedan konj krenuo sa starta 10 minuta pre drugih, a drugim konjima po jedna noga slomljena.
    Trio Vucic – Mali – Tabakovic drzi KASU SRBIJE.
    Kupili su 4 miliona gradjana sa 100E. Milion penzionera dirljivim pismom na kucnu adresu. Kupuju izborne spotove i oglase, bilborde i autobuse, pakete i medije, mogu da plate lidera opozicije, direktorku bolnice, direktora TV, poznatog sportistu, novinara, glumca, ministra, predsednika izborne komisije . . . ima se . . .

    1. Ovakvi su svi izbori bili od 2.000. god. pa do danas “ Milion penzionera dirljivim pismom na kucnu adresu. Kupuju izborne spotove i oglase, bilborde i autobuse, pakete i medije, mogu da plate lidera opozicije, direktorku bolnice, direktora TV, poznatog sportistu, novinara, glumca, ministra, predsednika izborne komisije . . . ima se . . .“ Sitna razlika je u evrima. Oni obecali 1.000 evra , a dali nula, a ovi 100 pa ih stvarno i dali. Ovi danasnji sami skupe 50% glasova, a oni predjasnji su morali da imaju 18 strancica baba, zaba i punoglavaca.

  4. … beše prvo DS, pa DSS, mislim, nije važno al je bitno da se zna sad je treća sreća „narodna“ … ali biće još …

  5. Fer izbora u Srbiji nikad nije bilo.Uvek su bile prevare.To dovojno govori o svemu.Tko misli da će od av dobiti fer izbore u teškoj je zabludi.To se nikad neće dogoditi.

  6. Fer izbora je u Stbiji bilo, DS je izgubila izbore u decembru 2003. i bez ikakvih problema sišla sa vlasti, isto se desilo i kada su Koštunica 2007. i Tadić 2012.
    Sinišu Kovačevića osporavaju ljudi, kojima je najveće literarno dostignuće , pisanje botovskih komentarčića, pa i to ispod nivoa prosečne pismenosti.
    Nijednu od njegovih tvrdnji,niko od njih nije osporio argumentom, zamerke se svode na njegovo članstvo u različitim strankama, realno te stranke se razlikuju nominalno, a ideološki ni najmanje, zameraju mu oni čiji je lider program velike Srbije, zamenio programom evrofanatika.

    1. Ne osporavam književnika Kovačevića. Žao mi je što je svoj rečnik prilagodio rečniku Trifunovića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.