Kovačević: Kosovo u državno-pravnom smislu mora zauvek ostati srpsko

Ostavite komentar


  1. Sto duze klonirani seseljevci budu mislili da je Kosovo u“drzavno-pravnom smislu srpsko“to ce ujedinjenje Kosova sa Albanijom biti blize.A sto duze traje „zamrznuti konflikt“to cemo biti dalje od EU.Danas nema onih koji bi ratovali za teritorije,sem ISIS,Putina,Dodika i Vucica.Nije vazno kako vam se zove zemlja u kojoj zivite, NAJVAZNIJE KAKO ZIVITE.

  2. Da li treba da čekamo da nam Albanci dođu do Kuršumlije i Blaca pa da se tek onda osvestimo da smo trebali da zaštitimo naše teritorije na vreme.

    1. Pa ćeš ti Ankice da zaštitis teritorije time što umazana masnim sendvičem punim salame „dugmetare“ uz podrig zaokružis predaju dela svoje domovine za koje su moji dedovi ginuli? Molim te bez ponavljanja vaše SNS mantre, sedi i obrazuj se malo, pročitaj šta su najveći sinovi našega naroda rekli o Kosovu… Nadam se da će ti na kraju biti draže da imaš puno srce, a ne samo pun stomak.

  3. Ови смешни ДСС-овци су порицање реалности изабрали као званичну идеологију. Денијалистичка Странка Сорабије…

  4. Zasto bas mora,a nije pet vekova?Real politika nije spisak zelja nego snalazenje na najbolji nacin u onom sto je moguce i prihvatljivo i onima koji mogu da nas bombarduju ili kazne na druge nacine.
    Zarad zajednickog opstanka i mira na Balkanu,neka Kosova kao samostalne drzave.Ni to nece biti doveka,kao ni nase“uvek i zauvek“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.