Kovačević: Ne vidim razlog da bilo ko učestvuje na izborima u ovim uslovima

Ostavite komentar


  1. Jedna ispravka, gos-n Kovačeviću. U drumskim kafanama se igra isključivo „anjc“ i „munta“.

  2. Nije najgore što trojica igraju protiv vas i igra se sa obeleženim kartama, već što imaju pištolje u rukama, a vi ste goloruki. a oni vam obećavaju fer igru.

  3. Gospodine, ja izlazim na izbore, i za to imam razloge.
    Neću da BOJKOTUJEM izbore.

    Razlozi:
    1. Živim u parlamentarnoj demokratiji, koja ima svoja pravila.
    2. U ovakvom Sistemu se na izborima, ako treba, menja vlast. Znači, ako ne izadjem na izbore ja pomažem da se izabere vlast, koja možda nije moj izbor.
    Drugi načini promene vlasti više, realno, ne postoje, jer se ostvaruju nasiljem. Ima ih samo u teoriji ili kod nekih grupica koje svoje političko ostvarenje vide u nasilju.
    3. Priče da su nekima uslovi nepovoljni su delom tačne. Medjutim, bojkot je samo priča bespomoćnih koji ništa drugo ne nude, a i nisu se potrudili da menjaju uslove. Priliku su za to imali. Ponudu NE NUDE za promene i novine u našoj državi punoj defekata i neprihvatljivih stvari.
    Priču o razdešavanju države nakon izbora gradjanskom neposlušnošću, takodje ne prihvatam. Ona je odraz bespomoćnosti onih koji to hoće, a ne vide da u takvim okolnostima Srbija treba da STANE, da se upropasti i to malo što imamo.

    Evo, ovako stoje stvari.

    1. Uopšte nisi morao da ovako nadugačko mudruješ, bio bi još ubedjiviji da si iza potpisa „Ja izlazim“ kratko napisao „jer sam SNS bot i dužan SNS-u zaposlenje i platu“.

      Eto, tako (zaista) stoje stvari.

      1. I sta je tu nelogicno ili, po Vasem misljenju, tragicno? Da li bi sve bilo lepse da je clan Trandafiloviceve grupacije i da nema zaposlenje i platu?

      2. Greška drugar + vredjaš.

        A zbilja, nije lako prihvatiti da neko ne uvidja (ili namerno neće da to vidi) da je BOJKOT isto što i igranje šaha sagledavajući par poteza unapred. Zato i dodje:

        ŠAH – MAT

        ili ti

        BOJKOT – MAT.

        A o navodu sam sam bot ne vredi troštiti reči. Da jesam ja bih to naveo.
        A što se tiče moga posla, to je tek ĆORAK. Nemaš ti drugar pojma kako ozbiljan posao radim, sam, ne treba mi pomoć sa strane.

  4. Postujem gospodina Kovacevica i smatram ga jednim od najumnijih ljudi danasnje politicke scene ali, ako hocu predstojece izbore da predstavim na slican nacin onda bih rekao da, onima koji gubi smeta sve. I teren, i trava, i sudija, i gledaoci i povetarac i sve, sve ali, nikako njihova nemoc i nesposobnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.