Kovačević: Ono što je Pokret „Evropa sad“ u Crnoj Gori, siguran sam da je naš u Srbiji 1Foto: Nova stranka

Ono što je Pokret „Evropa sad“ u Crnoj Gori, siguran sam da je Nova – Da se struka pita u Srbiji, izjavio je danas Vladimir Kovačević, predsednik ove stranke.

„Koncept rada naše stranke je politika koja se objašnjava kroz ekonomiju, značaj ekonomskog patriotizma i ekonomskog integriteta, koji nismo nikad dostigli da bismo imali društveno-socijalne, spoljnopolitičke i sve druge integritete. Ako to nismo razumeli decenijama unazad, važno je da razumemo u budućnosti, zbog naše dece, gde smo grešili“, rekao je Kovačević.

Kovačević objašnjava da se zbog toga prečesto kao država nalazimo samo u lošim situacijama, gde imamo izbor samo među lošim rešenjima.

„Popularnost slične politike zasnovane na ekonomiji i rešenjima koja svakodnevno unapređuju standard življenja građana, koja je rastuća u Crnoj Gori, upućuje i ohrabruje na to, s obzirom da je senzibilitet građana i jedne i druge zemlje gotovo isti, na svetlu budućnost ovakve politike. Već na prvim narednim izborima potrudićemo se da to i dokažemo u ime svih građana Srbije, baš kao što to danas u bratskoj Crnoj Gori čini Pokret „Evropa sad“, zaključio je predsednik Nove D2SP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari