“Krajem novembra imaćemo konačni izveštaj o dijalogu”

Ostavite komentar


  1. Mi smo narod koji odise ljubavlju. Prihvatamo sve sto je lepo i dobro,mnogi su prepoznali taj kvalitet i uzvracaju nam istom meru.

  2. Bilo je toga i više u izveštajima o razgovorima, aročito o zaostajanju u reformama i odsustvu rezultata u većini oblasti.

  3. Bice to zanimljivo videti. Srbija je sad na unutrasnjem planu stabilna za razliku od Kosova i Srbija stice sve vecu podrsku Brisela i Vasingtona dok je Pristina polako gubi. Njihovim politicarima je jasno da ne mogu besplatno dobiti mesto u UN i da moraju mnogo toga dati ali ne zele da izgube politicke pozicije kod svojih stoga trenutno opstruisu pregovore. Pre ili kasnije ce morati na njih.

    1. „…došao sam do zaključka da u ovom svetu dvje pojave su bezkrajne
      – univerza i
      – ljudske gluposti
      Ali , za Univerzu imam neke svoje dileme “

      Albert Enshtain

  4. Srbija ceka “ samo “ 1825 dana, da Pristinske vlasti pocnu da primenjuju briselski sporazum, gospodine Mekalister .

  5. Pitanje je da li će dijaloga i biti ako Albanci nastave sa ovim svojim rezolucijama. Svi počinju da shvataju da Albanci sabotiraju pregovore. Moraće da se izvrši neki pritisak Međunarodne zajednice inače ništa od dogovora. To je bar jasno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.