Kristofer Hil: Mnogi Srbiji govore da pusti Kosovo i da se okrene budućnosti, ali mislim da je komplikovanije od toga

Ostavite komentar


  1. Kada bi „pustili“ KosMet budućnost bi nam bila „pusti“ Rašku pa „pusti“ Vojvodinu itd.

  2. Šta bi bilo gospodo ambasadori i specijalni izaslanici kada bi se od vas tražilo da se odreknete Teksasa, Berlina, Bavarske? Da li bi i tada govorili o budućnosti ili bi se pozivali na istoriju i prošlost?

  3. Nepotrebno je sklanjati kao nevazno ono sto je sustina:treba sebi priznati nepostovanje medjunarodnog prava,a to cine velike sile jer im se moze zahvaljujuci oruzju.E,sad bi bilo dobro provuci neko bezvezno resenje samo da se cobani smire,a da se sopstvena greska sakrije.Tako ne pise na studijama prava.

  4. Imate pravo da odlucite u vasoj zemlji i da radite sta god zelite nemate prava u tudjoj zemlji kosovo je srbija to je njeno pravo i jeste njena zemlja i da se svoja zemlja nikome ne da !!!

  5. Gospodine Hil vi ste oteli Meksiku pokrajinu Teksas i vi govorite o politici miroljubivog rešenje Vi /vaše vlade/ ste 260 ratova izvrili od završetka drugog svetskog rata. Toliko o vašem kredibilnom mišljenju . hvala na ustupljenom prostoru.

  6. Nekada se postovalo medjunarodno pravo,ali gospodin izgleda samo zna,,vuk na ovcu pravo ima“.

  7. Mozemo mi da se kunemo u Kosovo ovde u komentarima koliko hocemo, ali se ono polako ali sigurno prodaje. Na kraju ce se obelodaniti faktura i da su drzavi Srbiji isplatili lovu, a lova potrosena na sendvice.

  8. Treba razumeti poentu otcepljenja od neke države a posle sa tom istom državom aplicirati za prijem u EU. Treba razumeti i mešanje Amerike u svaki događaj na svetu.Glad,pohlepa,mržnja,je ono čime se vode Ameri po svetu a mi radimo po onoj veži konja gde ti gazda kaže

  9. Vreme je da SAD ukapiraju da nema nista od legalizacije te tvorevine na Kosovu, da se od pocetka radilo o nerealnom planu (setimo se da su Taci i Amerikanci euforicno izjavljivali kako ce „drzava kosova“ za sest meseci biti u UN-u a od tada je proslo 16 godina) i da SAD priznaju da se radi o jos jednom americkom spoljnopolitickom promasaju te da SAD kao drzava koja ima puno sopstvenih problema treba da se okrene sebi i svojoj buducnosti. U Srbiji je jasno da nikakva „svetla buducnost“ ne bi nastupila i da se desi to priznanje nego bi se preslo na BiH i na ukidanje Republike Srpske i na nove ucene i da ima jos takvih stvari koje bi sledile a sta bi Srbija treba da prihvati sve dok se ne bi ostvario krajnji cilj a koji se, zanimljivo, naslanja na Titov koncept (slaba Srbija jaka Jugoslavija), pre toga na Hitlerov koncept, pre toga na Austro-Ugarski koncept a to je da Srbija treba da je sto manja i slabija, jer navodno to dovodi do stabilnosti a u realnosti zbog tog plana i celo vreme dok se pokusava ostvariti taj plan, vlada nestabilnost i izbijaju ratovi.

  10. Načisto objasni koliko ste pobili ljudi po svetu pa onda uputi.
    A ove demokrate nek objave komentar.

  11. Aktuelni rezim Srbije, svim svojim snagama, sve najruznije govori o Kosovu, kao da demantuje da je Kosovo srce srba, kolevka srba., I znajuci da ima monopol u informisanju (preko medija i kriminalalca na celo sa bifshim podpredsednikom SL Aktuelni rezim u Srbiji kao da za glavni cilj ima, da stavi narod srbski sa Kosova da sabre sve sto se moze sabrati i put pod nogom u pravcu van Kosova…U Kosovo Srbi imaju ono sto nesrbi u Srbiji mogu da sanjaju (dvojezicnost u svim nivoima, zagarantovani mjesta u parlamentu Kosova z svoje izabrane).

  12. E vala dosta!
    Pustite vi nas već jednom na miru!
    Vratite se u tu vašu GENOCIDNUameriku zajedno s nato o.

  13. @Dani Kovac

    Licemerno zamenjivanje teza i otvoreno laganje. Bajke o tome kako je Srbima u „drzavi kosova“ super i da „imaju prava kao niko na svetu“ mozes da pricas onima koji veruju i da Deda Mraz postoji – mozda nasednu.

  14. Pa mislim da se digla prašina oko poginulih građana SAD ako se ne varam,njih nekolicina,odma intervencije, odmazda itd.Ja se pitam koje odgovarao od tih istih koji su bombardovali 99 god Jugoslaviju-niko.Sto se tiče Palestine i Kosova sličnost je velika,gde gost postaje domaćin u tuđoj kući!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.