Krivična prijava protiv Jovanovića zbog nanošenja lakih telesnih povreda

Ostavite komentar


    1. Čeda je jači i bez reketa, bilduje, poliva se ledenom vodom, planinari po Himalajima a ima i makarone. A šta da ga je udario novčanikom – bile bi teške telesne povrede.

  1. Odlično! Sada će Čedu morati da izvedu pred sudije. A onda će neki od koruptnih sudija odmah da oslobodi Čedu zbog navodnih nedostataka dokaza, a osudiće -zbog lažnog klevetanja Žarka Ivkovića i Dejana Dubajića.
    Kladim se da će se sve tako završiti uz bodrenje Čede da, kada mu neko opet stane na žulj, -naravno uz pomoć policije- počne da mlati nedužne. Pomogućnosti u javnosti, na sred ulice!.

  2. Bivsi djindicev ‘koalicioni parner’ postaje sopstvena psihoticna karikatura, full-time zaposlena u vucicevom Rijalitiju?
    Krug se zatvorio! (Ili sto bi babe rekle: ‘Ima Boga!’)

  3. Da li se neko seća onog tipa koji je pre X godina „tresnuo“ Velju Ilića u Knez Mihajlovoj ulici? Za jedan udarac rukom „popio“ je krivičnu prijavu i dve godine zatvora. Toliko o političarima i njihovoj „borbi za pravnu državu“.
    Inače, „Ko se pri tuči ili svađi maši oružja, oruđa ili drugog sredstva podobnog da telo teško povredi ili zdravlje teško naruši, kazniće se…“ ( čl. 124 krivičnog zakona ).
    Pitam se zašto prekršajna prijava?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.