Krivična prijava protiv Zorane Mihajlović zbog dozvole za gradnju gondole na Kalemegdanu

Ostavite komentar


  1. ona za svako zlo koje je napravila da dobije godinu dana zatvora, ne bi izasla napolje nikada vise… a o njenom gazdi i da ne govorimo…

  2. Za toliko zla, treba da dozivotno sadi drvece i okopava bastu. Bez sminke i stikli. Takva ce joj biti karma u narednom zivotu, jer je proklestina.

  3. Zaista treba da se na sudu odgovori na pitanje brzog izdavanja građevinske dozvole za radove na spomeniku kulture zaštićnom u UNESCO-u. Da vidimo ko je i šta tamo planirao i ko je trebalo da ubere profit! Po definiciji ministarka za izdavanje takve građevinske odzvolu mora da zna sve detalje.

  4. Zasto malo ne procesljate njenu proslost sta je radila od devedesete do dvehiljade desete odmah bi zaglavila u zabeli ako to izcesljate

  5. Strašno je što ljudi pišu ostrašćeni.Beograđani koji nisu ostrašćeni imaju mogućnost kroz raznu dokumentaciju preko sajtova kojekavih ministarstava da vide šta kada projektovano,šta je za kad planirano da se izgradi,da vide strategiju razvoja Beograda,da vide čija je odgovornost za ovo ili ono…sve se piše bez ikakve veze.Osnovni dokument je GUP iz 2006 godine koju je potpisala tadašnja gradonačelnica,Hrustanovićka.Niko ne radi van zakonskih regulativa i bez planova.Istina rušenje u Sava mali je rana i to teška koja nikada neće zarasti i na tome treba insistirati,šta smeta Zorana,kakve veze ima ona sa krivičnom prijavom,pa nikakve ali je ovako lepše,neka pišu kad su budale, a Vučić,pa neće se nikada povući osim kada izgubi na izborima,i one pre njega smo skinuli na izborima uz iste uslove kao i sada,uz iste biračke zakone,uz…sve je i dalje isto ali,nije mozak pojedinaca,izlizao se od para.besa,mržnje….e moja Srbijo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.