Protesti „1 od 5 miliona“ održani u Kruševcu, Valjevu, Šapcu i Pančevu

U Kruševcu poručeno da na Dan slobode medija u ovom gradu vlada mrkli medijski mrak

Ostavite komentar


    1. Za tebe? Ne druze nego za veci deo Srbije, da ne kazem celu Srbiju. Ovo malo sto zanosi na krivini je statisticka greska i presrecan sam sto nas je sve vise i vise anjih sve manje. Zivim za dan kada ce Srbija biti slobodna t.j kada ce svi otici u beli svet i da se vise ne vrate a nama prostacima ostave ovo lepo parce zemlje. Srecan vam put ali vama mesto ovde nije, niste nam potrebni, smetate vecini i sta vas onda zadrzava ovde? vecinom ste kukavice, ne znate da se snadjete u teskim situacijama, nije ovo za vas vec za nas jake koji mozemo da budemo i ghladni i siti i da se snalazimo. Ko je nesposoban i misli da se samo kanjigom stice blagostanje ima Nemacku paneka izvoli, a Srbija je zemlja Srba i zjebanicije, malo rada a nekog zivota, i to nam je filzoofija a ko zeli da menja, nece moci jer mi vecina ne damo to. Mi volimo da malo radimo a da imamo da lagodno zivimo. Ko to bude shvatio, postedece sebe bespotrebnog setanja i cepanja obuce.

      1. Kosta, ja tebi ne branim da budeš to što jesi – loš čovek, zato ne traži od mene da budem snalažljivi lopov. Nemam nameru da idem ni u Nemačku ni bilo gde. Ostaću ovde dok ne vidim tvoje „heroje“ na robiji. Posle mogu i u Nemačku, kao turista.

      2. , Ovo je sjajno, Kosta misli da ga SNS cuva od kapitalizma. Uzivace on u nasem lepom parcetu zemlje kad ovi budu iscupali i prodali sve sto u Srbiji vredi, pa i sume. Vazno Kosti da nije morao raditi. A kako ce se to desiti kad ovi dozvoljavaju stranim investitorima sve, to samo Kosta zna. Lagodno ces ziveti Kosta, a tvoja deca jos lagodnije. Uzivanje bre, kao u severnoj Koreji. Jesi li bio nekad?

  1. Koja je to masa ljudi k0jima u ovoj zemlji vlast nije dobra.Ovo je stvarno da se čovek zapita,odakle ovoloko nezadovoljnih u toliko gradova.Verovatno,će danas doći da u Beogradu formiraju ,,slobodnu zonu,,, naravno ukoliko,ne bude kiše, a ako bude doći će nekom drugom prilikom.Nadam se da policija neće intervenisati,samo neka se oni šetaju i zatvaraju ulice to je bre,demokracija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.