Kuburović: Priština dijalog koristi kao sredstvo ucene

Ostavite komentar


  1. Pristina treba da se urazumi i da konacno shvati da se mora naci kompromis za dobrobit svih u regionu

  2. Pristina nikada nije ni zelela normalizaciju odnosa. Svojim postupcima svakodnevno to i dokazuje. Srbija jeste za dijalog, dogovor ali je neophodna konkretna reakcija medjunarodne zajednice na provokacije i ptretnje od druge strane.

  3. Kompromis! Priština i Beograd vode pregovore od kojih je samo Srbija svoj deo dogovora ispunila pa sada je red da Priština odradi svoj deo i da se formira ZSO!

  4. Sve je ovo očigledno i već sto puta vidjeno sa Albanske strane, al gde je osuda zapadnih zvaničnika? Barem osuda!

  5. Ma daj bre Kuburovicka, da li si ti uopste svesna o cemu ti pricas? Mlada si mozda si stvarno uobrazila da znas istinu, jer zivis u takvom okruzenju gde se ta "istina" ponavlja iako je cista laz.
    Znas li Kuburovicka od kada je sve stvarno krenulo ako neznas: Krenulo je od kada su Serbi posli u "Rat za mir" u kome Nebeski Serbi nisu ucestvovali, krenulo je od kada su Serbu skinuli partizanske zvezde i kape i navukle cetnicke kokarde i od kada je zgazeno na Bratsvo i Jedinstvo i sve neserbsko stavljeno na tapet za odstrel, i enicko zamisli "ciscenje"?????
    Jel ti znas Kuburovicka da je od tada pocelo, i da su Serbi prvi poceli tako sto su napali Albance, poubijali po celo selo, celu familiju, isli vikendom u kradju, dovukli u Serbiju ne samo frizidere i rucne radove nego i leseve beba, dece, ljudi cak i Serbolikih.
    Znas sta je sramno? Sto se i dalje odnosite prema Albancima kao da su niza vrsta, sto nikada, nista dobro ne kazete za svoje susede, a ima toga mnogo dobroga u Albanskom narodu; Sto nikako da odustanete od prljavih igara bez granica i sto i dalje mislite da je svet lud i da veruje u vase izmisljotine …samo ponizno oprost od Albanaca da se trazi, da im se vrati i nadoknadi sva steta ucinjenja i da im se zahvalite sto uopste sedaju za sto sa svojim krvolocima…mozda ce vam dobri Bog tada oprostiti sve ove godine uzasa koje ste doneli i Albancima i svima drugima na brdovitom Balkanu.

  6. Stop nasilju, sukobima i stradanjima. Nadam se iskreno kao majka dva sina da ce EU imati dovoljno svesti da se pozabavi ovim pretnjama iz Pristine od strane Haradinaja i da stopira i upozori vlasti u Pristini da vise nikada na ovim prostorima ne sme doci do sukoba, ratova i stradanja.

  7. @Kostadinovic

    Razumem da je i kod vas Albanaca bilo vrlo izrazeno ispiranje mozga nacional-mitomanskom propagandom (bas kao i kod drugih na Balkanu) ali bas da je toliko sve to izrazeno kao u tvom komentaru?! Strasno. Razumem da pred rat ili za vreme rata verujete u sve te bajke o sebi, da su Albanci najveca nevinasca i da su Srbi za sve krivi, ali u 2017. godini kada se zna mnogo sto sta i o zlocinima Albanaca?! Cemu sve to? Spominjes igre oko granica? A ko je nasilno uspostavio nove granice izmedju centralne Srbije i Kosova? Vi Albanci. Ko je podelio Makedoniju na dva dela? Vi Albanci. Imaju naravno Albanci i mnogo dobrih stvari ali ovo narcisoid-nacionalisticko samozavaravanje svakako ne spada u to. Samo ti je jos falio deo o "ilirskom poreklu".

  8. Pitanje KiM se moze resiti jedino dijalogom koji podrazumeva odredjene kompromise i Srpske i Albanske strane.

  9. Dijalog je sredstvo za postizanje dogovora prihvatljivog za obe strane.

  10. @Kostadinovic

    U svetu velikoalbanske nacionalisticke i samozaljubljene maste je sve tako kako si napisao u komentaru – steta za vas sto nije tako i u realnosti, steta za vas sto vas demantuju stotine hiljada proteranih Srba sa Kosova, hiljade ubijenih, opljackanih, logori po Albaniji, politicari kao sto su haradinaj ili taci koje imate danas na vlasti, kako se ponasate prema ono malo manjine sto je ostalo na Kosovu, ono sta radite u Makedoniji, kako se odnosite prema Srbima, Grcima, Makedoncima u Albaniji, ono sta ste radili za vreme II svetskog rata kao fasisticki a posle i nacisticki saveznici, kakos te s eponasali za vreme Tita ili ranije za vreme osmanske okupacije i jos mnogo sto sta drugo. Prosla su vremena kada se za istinu smatrala ta crnobela CNN/NATO/uck propaganda cije delove si nanovo pokusao da iskoristis, i ti i gospodjica Citaku u UN-u.

  11. Ništa se još ne zna , ““““dijalog““““ se igra do poslednje stotinke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.