Kurti: Mislim da bih glasao za ujedinjenje Kosova i Albanije

Ostavite komentar


  1. Od toga nema nista momak! I ovako nece nikada biti mira dok ste vi tu a tek tada bi bilo jako neprijatno za vas opstanak.

  2. Mnogo su se umislili politicari sa Kosova i Metohije a za tako nesto su krivi oni koji ih podrzavaju u njihovom neleglanom radu .
    Na svakom cosku zemaljske kugle moze jedna grupa da se izdvoji od ostale i da kaze e od sada je ovo nasa drzava a vi ostali ajd do vidjenja , posle izvesnog vremena ne ide sa drzavom kako treba (jer vecina sveta ne odobrava njihov postupak odvajanja ) ali od ranije su imali ideju da se spajaju sa susednom drzavom i sada sledi ovo sto prica gospodin Kurti jer ovo prvo izgleda da je sve manje ostvarivo.
    Mi samo treba da apzimo da ne prihvatamo nikakve kompromise da nam ne bi izmakli i Rezolucija 1244 a onda i navodni kompromis iz ko zna kojih naknadno prvno demokratskih belosvetskih razloga .

  3. Gde su Sonja Biserko i Snezana Congradin da iskomentraisu ovo? Kako sad, ovo nije velikoalbanska zlocinacka politika, ovo ne ugrozava susede, proterali Srbe sa Kosova, nasilnicki albanizovali sve sta su mogli, prvo napravili nekakvu genocidnu „dzravu kosova“ i sada se ujedinjuju sa Albanijom? To moze?

Ostavite komentar


Politika

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS 10

Srbija protiv nasilja i koalicija NADA neće predsedavati ni jednim skupštinskim odborom: Najveći broj predsednika radnih tela imaće SNS

Na konsultacijama u Skupštini Srbije koje je sazvala novoizabrana predsednica parlamenta Ana Brnabić postignut je dogovor o tome ko će u narednom periodu rukovoditi radnim telima. Najveći broj predsednika i zamenika skupštinskih odbora imaće Srpska napredna stranka, dok koalicije Srbija protiv nasilja i NADA, koje nisu ni prisustvovale konsultacijama, neće predsedavati ni jednim odborom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.