Lajčak: EU će Srbiji pomoći ne samo u novcu, već i društveno-ekonomskom oporavku posle krize

Ostavite komentar


  1. Ako hoćete da nam pomažete, odvedite migrante kod vas, a ostalo ne treba da nam pomažete .

    1. Povedite i AV zajedno sa celokupnom svitom, please. To ce stvarno biti pomoc, da se svi oporavimo. Mi od njih, a oni od nas jer ih narod mnogo nervira, nedisciplinovan…

  2. Ne zna se ko je veći lažov; mada mislim da je av neprikosnoven, taj od rošenja nije rekao ništa istinito.

  3. Samo prestanite podržavati vladaoca i uskratite mu evre koje mu dajete kroz bespovratnu pomoć, donacije i kredite, a za ostalo ćemo se pobrinuti sami. Ionako narod do sad od toga nije video ništa.

  4. Isto kao sto je pomogla za vreme krize… pa ni clanicama EU nije pomagala nego ce nama…siti smo mi srbi vise svih lazi koje slusamo od raznih EU i domacih politicara…

  5. Najvise ste nam pomogli kada ste instalirali ove budale u ovu sada vec kinesku provinciju Srbjan.

  6. g-fine l ajcak vi ste mnogo godina profesionalno proveli na ovim prostorima. pamtimo vašu aktivnost u crnoj gori. niste obrazložili kako misli te da pomognete društvenom oporavku srbije kada bi trebalo da znate da je to sa ovim političarima prosto nemoguće. trebalo bi da znate jer ovde je vladajuća ideologija vlast i sve ono što uz nje ide. kako će te to promeniti ne znam. verovatno ovde na važi formula iz vaše zemlje da kada ste se oslobodili onog boksera vama je krenulo. u srbiji situacija je malo drugačija . rešite prvo pitanje kosova a poske biće lakše jer je to osnovni izvor kvazi patriotskih glasova koji odredjuje sudbinu zemlje.

  7. Ne pomažite više, pomažete već 25 godina.
    Će izginemo od tolike pomoći, šarajte malo.

Ostavite komentar


Politika

Počelo uništavanje bilborda opozicije u Novom Sadu 10

Počelo uništavanje bilborda opozicije u Novom Sadu

Opoziciona koalicija "Udruženi za slobodan Novi Sad", koja okuplja 12 stranaka i pokreta, saopštila je danas da je u glavnom gradu Vojvodine na delu uništavanje njihovih predizbornih bilborda i ocenila da je to "slika i prilika agresije, netolerancije, bahatosti koja vlada već 12 godina, ali i dobar primer zašto vlast treba da se menja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.