Lajčak: Vučić i Hoti znaju šta se pregovara, papir je već dogovoren

Ostavite komentar


  1. Papir dogovoren a Srbija nema pojma šta u njemu piše. Srbija ne odlučuje ništa , odlučuje samo njegovo visočanstvo Gospodin Srbija Vučić !!!!!

      1. И што се не примењује ако је то тај папир? Ни један војник није на Космету што је написано у споразуму.

  2. Papir trpi sve ali narod ne. Znamo dobro da ste sve dogovorili samo vam je narod problem, e pa ostace vam veliki problem.

    1. ZNAM DA SU TADIC ,JEREMIC I STEFANOVIC RESILI I POTPISALI SVE, GRANICU I PRELAZE SA KOSOVOM I METOGIJOM . JEREMIC JE TO POTVRDIO I U UJEDINJENIM NACIJAMA A STEFANOVIC I TADIC U BRISELU. VUCIC SAD POKUSAVA DA SMAKNE TE GLUPOSTI KOJE JE NACINILA 2010 TADASNJA VLADA I PREDSEDNIK,GDE SAD TE IZDAJICE NEK POLIZU STO SU PLJUNULI,NEK POREKNU DA NIE TAKO.

  3. Znamo i mi da papir postoji.A zna to i nas predsednik. Samo se malo igra sa nama i ubedjuje nas u sve suprotno. Pozicija naseg predsednika je ..daj sta das ,samo da nije bez icega. Kao Sojic sa onim gvozdjem kada se cenjka.

    1. Zašto kritikuju prvog čoveka SANU kad govori svoje lično mišljenje o problemu? Defakto tamo nema naših organa vlasti a de jure se tamo ne primenjuje naše pravo

    2. Sta predsednik moze kad je 2010 tadasnja izdajnicka vlast potpisala u Briselu, Stefanovic i Tadic a Jeremic potvrdio u UN granice i prelaze sa nepostojecom drzavom Kosovom. Nisi valjda zaboravio ili te mozda tadasnja vkast a sad opozicija toliko zavrnula pamet da nepamtis sta je bilo pre 10 godina. Kada su unistene mnoge firme ,raskupusana vojska,istopljeni tenkovi i ostalo oklopno naoruzanje,a celik ispario u ETAR,

    1. Шта си ти председник општине када ти је тешко?

      1. Znači rastanak je blizu, došlo vreme naplate za obećanje Merkelovoj, kada je tada od predsednika Tadića dobila odvovor da sa njom nece da pregovara o predaji Kosova i potpisivanja da je Kosovo država, tada je morao d a raspiše izbore jer je Merkelova dovela bivšeg grobarskog radnika za presednika koga je kasnije na…… rio njegov učenik Vučić, već 9 god. uni……….. a Srbiju i plja………. a u ponižava narod Srbije, vreme naplate je najzad došlo, gotovo je……

  4. Miroslave, ponesi taj papir sa sobom, nestalo toalet papira u Briselu. Kriza…

  5. Ti Papiri Postoje Naravno vec Desetak Godina
    Ali Skupljaju Prašinu u Fioci Lajcakovog Stola
    Jedino je Jeremic davne Dve i Osme Otreso Prašinu i Potpisao
    I nemojte da ste Toliko Tvrdoglavi jer Ova Vlast Nece Potpisati Ništa u Vezi Kosova

  6. Zaključak: lajčak je referirao – raportirao Kurtiju o situaciji ! Interesantan razlog posete. A na stolu je pitanje imovine. Čije? Jesmo li došli do podele zajedničke imovine? K’o u razvodu braka.
    Možda je, upravo tu ključ rešenja. Možda?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.