Lalić: Stefanović ne može da obori Vučića jer je njegov rejting veći od cele stranke 1Veljko Lalić Foto: FoNet/Ognjen Stevanović

Glavni i odgovorni urednik Nedeljnika Veljko Lalić izjavio je danas da „više ne možemo biti šokirani grupom Veljka Belivuka“, kako je to najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i dodao da se radi o sukobu Vučića i Nebojše Stefanovića.

Vreme je da se svi probudimo, rekao je Lalić za N1 i predočio da Stefanović politički ne može da obori Aleksandra Vučića, jer je njegov rejting veći od cele stranke.

Stefanović može samo da ucenjuje Vučića i tako kupi status kvo, ali i taj krug se zatvara. Nema nikakve šanse osim da napravi neku štetu, jer on nema nikakav uticaj, ne može da uzme 20 odsto Vučiću, objasnio je Lalić.

Kada je reč o aferi sa prisluškivanjem, Lalić kaže da je Stefanović to morao da zna.

Sada je pitanje da li se tu stiže negde. Naravno da je Stefanović znao za to, pripremio se pokretanjem svojih portala i novina, ali on nema politički nikakav uticaj da krene na Vučića, smatra Lalić.

Ako se ništa ne desi, onda to znači da jedni o drugima imaju mnogo toga. Moramo politiku da sklonimo od toga. Ovo je sve privatno, kada se sa drugarima iz kafane uđe u posao, mora da se završi na poligrafu, ocenio je glavni urednik Nedeljnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari