Lavrov i Vučić o vakcinama, Srpskoj i Kosovu

Izvori Danasa povodom današnjeg dolaska šefa ruske diplomatije

Ostavite komentar


  1. Nemoj nam dolaziti brate sovjetoruski i zamkaćivati nas lažnim pričama jer smo videli kako ste branili Jermeniju od turaka. Prodali ste ih bez da ste trepnuli zarad nagodbe sa turskim umišljenim sultanom oko proturanja svojih interesa na Kavkazu.

    1. Kakvo spinovanje! Prodali se Jermeni EU i dobili ništa! Premijer Jermenije se distancirao od Rusije i okrenuo EU. Kako su mu pomogli? Rusi su zaustavili sukobe i spasili Jermene katastrofe. Naravno, oni gledaju svoj interes. EU je pokazala da nema snagu da se suprostavi Turskoj a kamoli Rusiji, SAD…

  2. Način na koji ide država prema EU dobiće kao ishod ,dve republike srpske,bosanci sa obe strane.Kako to da u svim tim ministarstvima nema mesta za Niš,Kraljevo,Kragujevac,Smederevo,Novi Sad ,Sombor,Užice,Šabac…Meni lično ne smeta obožavam bosance tipa Zec,Grigorije,Kolja…Sa orginalnim geografskim poreklom

  3. Lepa saradnja sa Rusijim. Uzajamno postovanje i tradicionalno prijateljstvo koje treba odrzavati i negovati

  4. Srbija i Rusija ostaju prijatelji,uprkos svemu,pa i ovoj pandemiji Korona virusa i nemilosrdnim pritiscima sa Zapada,sto dokazuje da je jako i dugogodisnje poverenje tesko poljuljati!Zajednickim snagama nastavljamo da ulazemo i doprinosimo svojim ekonomijama!

  5. Zbog toga što smo dosledni u stavu da ne želimo da udjemo u NATO Rusija će podržati svaku odluku Srbije i po bilo kom drugom nasem stavu,jer imao jednu dugogodisnju nesraskidivu saradnju!

  6. Ne bi država rizikovala živote građana da vakcine nisu proverene i odgovarajućeg kvaliteta. Niko se sa tim ne bi igrao.

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.