Lavrov: Situacija sa posetom Srbiji je nezamisliva

Ostavite komentar


  1. Brisel se zaigrao, a Crnogorci, Bugari i Makedonci su samo sluge…

  2. Pa dobro, ako je bas bitan sastanak i ako ne moze Lavrov u BG nek idu AV i Seljakovic u Moskvu. I neka ostanu tamo.

  3. Dakle ministar države čija vojska aktivno vijno osvaja susednu državu 2022. godine je izjavio da mu je nezamislivo da mu bude uskraćen jedan let? Zanimljivo…

  4. Prosto je nezamislivo da neko krši to da suverena država bira partnera. Iz usta Sergeja Lavrov-a. A zar se Ukrajinci nisu opredelili za zapad a vi ih nalupali? Zvali ste ih svojom braćom na isti način kao Bugare i nas.

  5. Pojedine vodje drzava SU pobjesnili,sjedne strane zbog licnih financijskih interesa a s druge strane zbog americki/zapadnog nacizma.

  6. E kao nije znao da mu neće zabraniti prelet koji je na snazi od agresije

  7. Ruski političari su najveći lažovi na svetu. Ne dao Bog biti u njihovom zagrljaju. Na nesreću Vučić i njegovi nas baš po svaku cenu guraju ka Rusiji, a mi bez mozga to baš jako želimo. Lavrov neka samo kaže po čemu će njegova politika biti zapamćena. Veliki lažni oslobodioci, drugim imenom krvnici.

  8. Srbija je postala taoc Brisela. Nemamo pravo na sopstvenu politiku, isto ono pravo koje za koje se Brisel zalaze kada je u pitanju Ukrajina:“Da sami odlucuju o svojoj sudbini!“
    Dvolicnost EU nikada nije ni dolazila u pitanje, ali ovim gestom je samo jos jednom brutanlo potvrdjena.

  9. @Kiza

    Hahaha, koja si ti faca… Pa kakva svoja politika, covece, em sto Rusi demontiraju Ukrajinu, em sto smo kandidati za EU? A Rusi po svaku cenu ZELE da ne udjemo u EU, ali istovremeno kazu da nemaju nista protiv… Ko je tu dvolican?!

  10. SRB-ja da je bas htela Lavrova kao gosta, znajuci da on me moze da dodje zbog zatvaranje vazdusnog prostora, mogao je da svojim predsednickim avijonom da ide i da ga dovode u Beogradu…

  11. Briga koga za ove nase balkanske drzave mismo njihove igracke moramo raditi sta oni oce zalosno nastasmo spali svi za kakvo godinu svecenam biti jasno staje Brisel veliko veliko zlo vidite koje pametan stase radi

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.