"Lažu da sam rekao nešto što nisam": Vučić o "histeriji" nastaloj nakon što je priznao da je doneo odluku o rušenju u Savamali 1Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da pojedini mediji nisu bili u stanju da prenesu ono što je juče rekao o rušenju u Savamali, već su morali da „lažu da sam rekao nešto što nisam“, piše N1.

Vučić je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da je posle njegove jučerašnje izjave o Savamali nastala „histerija“.

„Da su bili dovoljno pametni da me pozovu, došao bih sam usred bela dana i seo u bager i buldožer i porušio sve protivprapvno izgrađene objekte da bi se napravio ovako velelepni deo Beograda“, ponovio je Vučić.

Kazao je da je kvadrat stambenog prostora u Beogradu na vodi danas najskuplji u jugoistočnoj Evropi, i da novizgrađeno naselje na obali Save ne samo da podiže ugled zemlje, već „pokazuje koliko Srbija i Beograd brzo napreduju“, prenosi N1.

Vučić je rekao i da oni koji su se protivili Beogradu na vodi i pokušavali da spreče njegovu izgradnju, danas na tom mestu provode deset puta više vremena od njega.

Podsetimo, Vučić je juče izjavio je da je on taj koji je doneo odluku da se gradi Beograd na vodi i da se ruše protivpravno izgrađene udžerice, a da su „kompletni idioti“ oni koji ga nisu poslušali da je trebalo te „udžerice“ koje su bile na tom mestu sruše usred bela dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari