LDP: Dodikova politika vodi u sukobe

Ostavite komentar


  1. Dodikova politika, mozda, vodi u sukobe ali, politika LDP vodi i nestanak, sto je ta partija i dokazala na sopstvenom primeru. Na rubu su opstanka a biracko telo im je na nivou statisticke greske. Sta izabrati? Dodika i pretpistavljene sukobe ili LDP i „vecni mir“?

    1. Cini se da niste shvatili priopcenje LDP!To isto vazi i za @bolek.Za Vas je neki novi sukob,sansa da Srbi mozda izadju kao pobednici.Pa,nece tako biti.Nisu ovo devedesete,kada su Srbi „do zuba naoruzani“,krenuli da osvajaju teritorije bivsih republika!Stanje se drasticno promenilo.Valjda vam je ‘Oluja’ lekcija,koju cete pamtiti vekovima.Zato,pozdravljam ovo priopcenje LDP,partija koja je gradjanska,za EU i njene vrednosti,i koja jedina ima snage,da vama Srbima,otvoreno kaze,da je projekat „velika Srbija“ odavno mrtav,samo vi Srbi to tesko primate k’znanju!!Bravo za LDP!!!

      1. Vidite, problem LDP-a je u tome sto je njihovo biracko telo uglavnom u Hrvatskoj, Albaniji, BiH, Crnoj Gori ili bili gde u svetu samo ne u Srbiji?! A, oni, deluju u Srbiji i zive na njenoj grbaci. Barem neki od njih. Inace, svesni smo da ce za Hrvate svaka Srbijs, ma kako mala bila, biti velika. Kompleksi su to. Da nije bilo Srba jos bi Hrvati riskali po beckim stalama i timarili konjr K&K monarhije. Sto se „Oluje“ tice, to je samo nastavak onoga sto je pocelo u Jasenovcu. Cega se pametan stidi, onaj drugi se ponosi.

  2. „U saopštenju se navodi da Dodik umesto da objasni građanima Republike Srpske zašto su plate koje primaju manje u odnosu na ostale delove Bosne i Hercegovine i zašto je društvo u Republici Srpskoj pojela korupcija, on opet priča o granicama, podelama, srpskim nacionalnim interesima kao da nas je ta poltika malo koštala u prošlosti, pa je potrebna repriza pakla.“

    Све ово исто само важи и када су у питању Србија и њен председник. Како се Чеда није огласио у том већ само у Додиковом случају?

  3. Ne razumem kako neka „stranka“ za koju je na poslednjim izborima u Beogradu glasalo manje od 2.000 ljudi dobija toliki prostor u pojedinim medijima.Kladim se da bih ja uz pomoc familije i prijatelja dobio vise glasova od njih.Posle sledecih parlamentarnih izbora slobodno mogu staviti katanac na vrata.Ali izgleda sve dok kritikuju i vredjaju aktuelnu vlast u Srbiji i Republici Srpskoj pisace se o njima.

  4. Mogu da ovde izvedem niz ad hominem napada koje LDP u potpunosti zasluzuje, ali necu.
    Generalno…Problem je sto se decenijama tolerise takav govor kao predizborna predstava koja ce se zavrsiti i utihnuti posle izbora u BiH. Medjutim, ove vesti se prenose u svetu i nanose vrlo stvarnu stetu ekonomiji BiH ciji je RS sastavni deo. Pa vi objasnite ozbiljnim investitorima, a ne krimosima, da BiH nije pred ratom nego je to, eto, sastavni deo bosanskog folklora… Srecno! Trebace vam!

  5. Gospodine Jovanovicu, nije to Dodikova politika nego Vuciceva i zvanicnog Beograda politika..
    Jel ne kaze Vucic ,,nikada vise necemo dozvoliti novu ,,Oluju,, za Srbe i uvijek cemo zastititi Srbe u regionu,,.
    Znaci Vucic nece dozvoliti novu ,,Oluju,, za Srbe ali zato sprema novu ,,Oluju,, za Bosnjake i novi genocid za Bosnjake, kako rece onaj Simic. Znaci Beograd dozvoljava i odobrava svaku vrstu politike bosanskih Srba, NEGIRANJE Bosne kao drzave, negiranje Bosnjaka kao naroda, negiranje genicida i ratnih zlocina, negiranje moguceg zajednickog suzivota Bosnjaka i Srba itd itd.Jel neko normalan misli ako se izdvoji RS od Bosne da se nece Sandzak pripojiti ,,ostatku,, BiH. Ubijedjen sam 100% da ce Sandzak proglasiti nezavisnost, uostalom to je i jedina ratna Autonomija sa svim atributima drzavnosti…
    Da li ce podvajanja biti ratnim ili mirnim putem to neka misli gospodin Vucic sa njegovim pulenom Dodikom…………

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.