LDP: Putin preti Srbiji

Ostavite komentar


  1. Pa ko ti Čedo dade da pročitaš to Putinovo pismo Nikoliću , pa da se ovako alarmantno obraćaš srpskoj javnosti ? Malo sam uključio mozak na turbo pogon i shvatio sam da si ti postao portparol Velikog Vođe za odnose sa Moskvom . Ovo je mnogo vruća tema , pa ovde nema prostora da se uključuju dežurni političari : Vulin , dr. Neša , Zorana , Dačić . Čitajući između redova , shvatio sam da se Bajčetinac žalio tati u Rusiju da ga ovi iz SNS-a zaj…vaju oko kandidature , pa traži dodatni pritisak , jer pobogu , on mora da osvoji drugi mandat , pa voleo ga narod ili ne voleo , vredeo , nevredeo , on se zalepio za fotelju ( Koraksova karikatura ) .

  2. G-dine morali bi da se povucete I da predate partiju sposobnim menadzerima iz razlicith (walks od life).
    odel koiji vi imate isti po meni model kulta licnosti. Preznetira te sebe kao multi medijalnu licnost koja se krece juzno od enfant terrible I severno od tajkuna filovana sa pumpanjem govzdja I manekenstvom.
    Po meni ako hocete u borbu sa Rusom onda model partije treba da bude (khaki white) sa spojenim zastava Srbije SAD I UK. Mora da se isto pokaze odsutvo svih proslih veza I sa starim I sa dinosaurisma komunizma koji su odlucili da pridju Zapadu. Tek onda se moze dati neki material nasim zapadnim prijateljima da smo sigurni sta hocmeo. Vase izjave za stampu vise lice na urbanu novobeogradsko kaficku kulturu tzv “izjave direktno u glavu” (zargon) neko rafiniranog politicara koji zna sta hoce.
    Jendino Vasim odlaskom I dolaskom tima ozblijnih ljudi ne kontaminiranih moze da se nesto uradi na dugacke staze. Vasa partija mora da radi u zajednici sa ostalim partijama koje pruzaju otpor Rusima

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 10

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.