Lepomir Ivković: Uskoro će nas biti milion članova SNS 1Printskrin RTS

Lepomir Ivković, glumac i poslanik Srpske napredne stranke, održao je u dramskom stilu govor u Skupštini u kome je protestna okupljanja „Srbija protiv nasilja“ nazvao besmislenim i optužio demonstrante da prete smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ivković je u govoru u kome je u dramskom ritmu ponavljao „u danima koje nas tugom bole“, napravio i ogradu od onih koji su na protest „Srbija protiv nasilja“ došli da zaista izraze pijetet stradalim u dva masovna ubistva.

On je pomenuo i da je „jedna čovekolikova spodoba“ pozivala klince da oružjem idu ka Skupštini, „psujući mu majku Angelinu“, što je dirketan poziv na ubistvo predsednika, na prvom okupljanju (8. maja, prim. nov.).

U danima koji nas tugom bole, na drugom okupljanju (12. maja, prim. nov) je bilo još više maltretiranja građana, piju i pevaju kao da su na utakmici, bez ikakvog tuga i srama, naveo je Ivković

U danima koji nas tugom bole predsednik Srbije Aleksandar Vučić donosi odluku koja će zlatnim slovima biti upisana u modernoj političkoj istorij Srbije – razoružati Srbiju, postaviti školskog policajca u svaku školu, zaposliti 1200 mladih policajaca – na čemu im čestita čitav svet, zapoljšava 1200 policajca, poručio je.

Imam informaciju da se posle učlanjenja legendarnih sportista Janka Tipsarevića i Dejana Tomaševića, članstvo uvećava i uskoro će nas biti milion, dame i gospodo i drage kolege, istakao je Ivković.

Mi koji se ponosimo našim predsednikom pozivamo građane da dođu narodn skup ispred ovog znamenitog zdanja, skup nade i ljubavi prema svojoj otadžbini, porodici i bližnjima, pozvao je glumac.

Ne računajući jedno moje iznuđeno javljanje po Poslovniku ovo bi bilo moje prvo obraćanje iz ovog znamenitog doma i počastvovan sam zato što sam tu učinio kao poslanik Srpske napredne stranke, zaključio je govor Lepomir Ivković.

Dok traje sednica o bezbednosnoj situaciji u državi nakon dva uzastopna masovna ubistva, ispred Doma narodne skupštine od juče se montira bina na skup SNS 26. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari