Leskovac: Formirana koalicija SZS

Ostavite komentar


  1. Ovde su sva obecanja olako data,velika je medusobna netrpeljivost medu liderima ovog saveza ,da bi on mogao na bilo koji nacin da bude uspesan i mislim da se kod njih nista nije promenilo i da su im licni interesi i dalje prioritet!

    1. SZS nije ništa novo nego skup starih iskompromitovanih političara koji su oduvani na svim izborima

  2. Jos jedan propao „projekat“ Leskovacke opozicije pitanje je dana kada ce seto raspasti.Mala bara a mnogo gladnih krokodila

  3. Verujem da Đilas u svom životu nije bio u Leskovac. Da ne pominjem Grdelicu, Kopašnicu, Bunibrod…

    1. Prvo za one koji ne znaju, Djilas je osvedočeni prijatelj Leskovca što je dokazao nebrojeno puta dok je bio gradonačelnik Beograda, a o čemu je govorila i Mirjana Perišić na konferenciji. Uz njegovu pomoć je otvorena klinika za vantelesnu oplodnju dr Stojkovica, renoviran gradski stadion,obnovljen mašinski park JKP Komunalac i bar je 10 puta bio gost Leskovca.Nemamo mi problema sa Djilasom i jedva čelamo njegov dolazak.

  4. E samo kada je SZS sastavljen od vise stranaka dok aktuelnu vlast ko cini? Pa ljudi po 30 godina koji nista radili nisu u zivotu sem sedeli na grbaci naroda sto jos uvek rade a sastav sns,sps,ljajic,krkobabic,karic,draskovic,popovic,mladenovic,vulin…a ne znam vise ni koliko ih ima. Sta su oni uradili u zivotu pa da mozete da pljujete druge? Nalazimo se na rubu provalije, narod totalno osiromasem sem jedne grupe okupljene oko vlasti, bez kulture i buducnosti a ugled u svetu smo videli pre neki dan u Parizu,pametnom dosta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.