Lider opozicione inicijative iz Kosovske Mitrovice „Srpski opstanak“ pozvao Lajčaka na sastanak

Ostavite komentar


  1. Arsenijević je naveo da je bi taj sastanak bio u zajedničkom interesu, te da bi želeo da Lajčaka upozna sa problemima s kojima se građani susreću zbog najnovijih sporazuma Beograda i Prištine. Predaleko su isli sa svakim zlom silom i lazima dokle ce taj cirkus na kosovo i metohiju narod umiru od lazi zla i sila godinama od zla i medjunarodne zajednice cute 188 napada ubistava bez nista to rade namerno da bi plasili narod dokle ce taj cirkus na kosovo i metohiju !!!

  2. Normalno da narod nisu zadovoljni umesto da rese probleme oni stvaraju i rade zlom silom lazima sasvim drugo dokle ce taj narod taj cirkus da dozive jeste zlo lazi i nepravda godinama sto se narodu cini jeste ponistenje srbije bez nista kosovo jeste okupirano niti to pravo nisu imali niti imaju danas da rade sta god zele u tudjom zemljama i da sami da se odluce u tudjoj zemlji to jeste previse sta se radi preterali su u svemu !!!

  3. Uz maksimalno postovanje vasim naporima, mislim da su, na zalost bezuspesni spram svakodnevnom delovanju Vucica na suverenizaciji Kosmeta .

  4. Kosovo jeste srbija i da se to zlo i sile lazi i nepravde sprece od srbije od njene zemlje i od naroda dokle ce to zlo sila i lazi nepravde sto godinama vidimo dokle ce taj cirkus tamo ?!!!

  5. Srbija ima dosta razloga zasto i treba da se brani i svoju zemlju velike su zlocine srbiji pocinili bez ikakvog razloga to je previse ali ovoga puta srbija nesme vise to zlo i silu dozvoliti u svojoj zemlji preterali su u svemu svega prekrsili i krse i jos se sale i svega izbegavaju dosta je bilo cirkzsa u tudjim zemljama !!!

  6. To nije vise normalno sta sve silom lazima i nepravdom rade takose nemoze vise dozvoliti da svako radi sta god zeli u tudjoj zemlji srbija je svoj zadatak na posteni nacin uradila izbegavali 9 godina mir i jos produzavaju sa silom i lazima izbegavaju svega izbegavaju sami mir i normalizaciju nije za to srbija kriva nego oni sami i svi ostali nemozese vise to isto dozvoliti to je sila lazi nepravda godinama se to cini srbiji i narodu dosta je nilo !!!

  7. Dragi gospodine Lajčak, kada dođete na sever Kosova, u zajedničkom je interesu da se sastanemo i da Vam objasnim, kao predstavnik građanske inicijative „Srpski opstanak“, i da Vas upoznam sa problemima sa kojima se naši građani suočavaju u vezi sa najnovijim sporazumima“, napisao je Arsenijević. Svi znaju ali se prave da ne znaju ili ne vide tamo narod godinama nemaju pravo ni na svoj materni jezik da govore sva ljudska prava su prekrseni medjunarodno pravo je prekrseno svega prekrsili i krse lazu kradu provociraju narod ubijaju nedaju narod mira godinama u svojoj zemlji oni samo gledaju kao i tada tih godina i ova nova inicijativa se nece vaziti kosovo jeste srbija i sto nemaju vise nikakvog prava da se tako ponasaju sa srbijom to je zlo i sila to pravo nemaju vise da rade to je proslo srbija treba da se brani svoje pravo u svojoj zemlji !!!

  8. Znate vi šta je zadesilo Olivera pa prema tome dozovite se pameti zivela srpska lista
    hahahaha.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.