Lider opozicione inicijative iz Kosovske Mitrovice "Srpski opstanak" pozvao Lajčaka na sastanak 1foto: Printscreen/YouTube/SRBIN.info

Lider opozicione Građanske inicijative „Srpski opstanak“ sa KiM Aleksandar Arsenijević, pozvao je preko Tvitera specijalnog predstavnika EU Miroslava Lajčaka, koji će sutra i prekosutra biće u poseti na Kosovu, a najavljeno je da će posetiti i severni deo Kosova, te razgovarati sa strankama vlasti i opozicije, da u toku ove posete razgovara i sa predstavnicima ove inicijative.

Arsenijević je naveo da je bi taj sastanak bio u zajedničkom interesu, te da bi želeo da Lajčaka upozna sa problemima s kojima se građani susreću zbog najnovijih sporazuma Beograda i Prištine.

– Dragi gospodine Lajčak, kada dođete na sever Kosova, u zajedničkom je interesu da se sastanemo i da Vam objasnim, kao predstavnik građanske inicijative „Srpski opstanak“, i da Vas upoznam sa problemima sa kojima se naši građani suočavaju u vezi sa najnovijim sporazumima“, napisao je Arsenijević.

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak boraviće na Kosovu od 27. do 29. juna, a posetiće i sever Kosova, preneo je danas RTK.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari