Lideru kladovskih socijalista potvrđen mandat narodnog poslanika 1Radovan Arežina/ Foto: FB privatna arhiva

Radovan Arežina, diplomirani defektolog iz Kladova, sa izborne liste „Ivica Dačić-Premijer Srbije“, izabran je za narodnog poslanika, nakon što mu je na sednici Republičke izborne komisije i Administrativnog odbora verifikovan mandat.

Aktuelni predsednik Skupštine opštine Kladovo bio je narodni poslanik i u prethodnom sazivu Narodne skupštine, od maja prošle godine, a nakon podnošenja ostavke narodne poslanice SPS Jelice Sretenović.

Inače, Borski i Zaječarski okrug u Narodnoj skupštini u prethodnom sazivu predstavljalo je četvoro narodnih poslanika, a Radovan Arežina iz poslaničke grupe SPS bio je najaktivniji među njima.

Zbog toga je Arežini u martu ove godine pripalo priznanje za najaktivnijeg narodnog poslanika istočne Srbije na redovnoj godišnjoj konferenciji projekta “Moj poslanik”.

Radovan Arežina je na političkoj sceni prisutan duže od tri decenije i za to vreme obavljao je brojne funkcije – predsednik opštine i predsednik SO Kladovo, predsednik OO SPS Kladovo, član Izvršnog odbora i Glavnog odbora SPS, narodni poslanik.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari