Ljajić: Izbori za BNV najvažniji u poslednjih deset godina 1Foto: SDP

Lista „Sandžačka demokratska partija –Husein Memić“ promovisala je svoje kandidate za izbore novog Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV).

U prepunoj novopazarskoj Koncertnoj dvorani, članovima i simpatizerima Sandžačke demokratske partije (SDP), obratio se njen osnivač Rasim Ljajić.

Ljajić je rekao da su predstojeći izbori „najvažniji u poslednjih deset, ali i budućih deset godina“

– Prošli put smo propustili šansu na aprilskim izborima, nismo dobili glasova koliko smo očekivali i sada je prilika da se ppravimo – rekao je Ljajić i dodao da će ta partija dokazati da je legitimni predstavnik naroda.

Ocenio je da SDP ima najveću podršku u Sandžaku.

– Moramo da pobedimo i da zauvek stavimo tačku na temu ko je legitimni predstavnik naroda. Suština ovog skupa, radnog sastanka, je da uzmemo listiće i da počnemo da prikupljamo sigurne glasove i da proverimo da li su svi upisani u birački spisak – naglasio je Ljajić i obećao svoje aktivno učešće u kampanji za novi saziv BNV.

Ljajić je rekao da očekuje pobedu liste SDP u Novom Pazaru, Sjenici, Priboju i Prijepolju, a za Tutin nije bio naš siguran.

Sa skupa je upućen poziv učesnicima za izbore BNV da vode fer i korektnu kampanju,

Lista „Sandžačka demokratska partije – Husein Memić“ je prva proglašena i na glasačkom listiću, 13.novembra, biće pod brojem 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari