Ljajić: Jači razlozi za vanredne izbore nego u ranijim slučajevima

Ostavite komentar


  1. Rasime, da li si primetio da nema uslova za održavanje izbora pod ravnopravnim uslovima za sve učesnike?
    Ako nisi, idi umij se, probudi se, pa se ponovo javi.
    Ako i tada budeš mislio isto, onda ti predlažem da na sledeće izbore izađeš samostalno. Tako ćeš shvatiti šta nije u redu sa izbornim uslovima u Vučićevoj Srbiji.

  2. Rasko, sine, da znas sta ne znas, nikada ne bi prihvatio da budes ministar tri krucijalana ministarstva odjednom, i to da budes to ti. Ta ministarstva vode najjaci igraci na polju trgovine( istaknuti trzisni vukovi), turizma( svetski igraci) a o telekomunikacijama se brinu strucnjaci koji su kod kuce sa svetskim kretanjima i stalnim kontaktima sa vodecim kompanijama gde ga znaju i poznaju…A ti, takav( dobro, ni drustvo ti nije bolje-Ana, Vula, Nesa…)nama pricas o nekakvim izborima.. Znam , ne znas mnogo, tako On trazi i od tebe( inace ces biti narkodiler), ali budite bar malo svoji, bar malo, ne sramotite se, ljudi ce vas jednom , na ulici, upitati..

  3. Ovaj „veciti“ opet se slihta „vodji“ da bi zauzeo privilegovanu poziciju na startu raspisivanja po ko zna koji put vanrednih izbora. Vuk dlaku menja alo Ljajic „cud“ nikada. Vlast je slatka a privilegije jos „sladje“. E, eeeeee Ljajicu Rasime udvorice stara, tebi kao da rok upotrebe nikako ne istice, videcemo.

  4. Moze izbori, samo pre toga oslobodite medije, drzavne institucije pa onda ravnopravno svi da se bore za glasove. Do tada mozete da imate izbore samo u stilu severne koreje i venecuele. Ja bih voleo da ih raspisete pa da ceo svet vidi kakvu diktatorsku vlast zapad podrzava u srbiji.

  5. Dakle g.večiti ministre, da ponovimo gradivo.Nema izbora.Izbora će biti kada se srede spiskovi, oslobode mediji, pronađu vozači džipova bez tablica, obezbedi najstroža kontrola Oebs-a i Evropskog parlamenta koji će brinuti o regularnosti istih.Da si čovek dao bi ostavku obzirom kako te šešelj napada a AV brani, ali politika i čast nikako pod ruku.Izbori nisu glavni i jedini cilj naroda koji protestuje moj večiti g.ministre.Cilj je promena sistema, a ti si deo toga.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.