Lončar: Insistiraćemo da se reši slučaj “Žute kuće”

Ostavite komentar


  1. Svi koji su počinili zločine nad Srbima na Kosovu i Metohiji moraju odgovarati, srpske vlasti su spremne da sarađuju na rasvetljavanju ovih zločina, ali je problem što vlasti u Prištini ne preduzimaju ništa po ovom pitanju godinama.

  2. U pitanju su strasni zlocini, organizovani kriminal za trgovinu organima, nikada ne smemo odustati, vec naprotiv, insistirati da se pocinioci privedu pravdi.

  3. O istrazi „žute kuće“ govori ministar zdravlja (?), koji je svojevremeno bio umešan u neke „poslove“ za zemunski klan, a ne, recimo, ministarka pravosuđa. Ponovo jedna od tema za zamenu teza. Da se ne bi znalo šta Vučić (neovlašćeno, protivustavno) radi u Briselu (i kojekuda još) i šta njegova banda radi u zemlji, pokreće se priče za zaluđeni narod, budi mržnja protiv svih i svakog (prvo protiv Hrvata, sad protiv Albanaca, sutra protiv koga god). Jer, u mržnji je spas. Dokle god se neke jadike mrze vlastodržci mogu nekontrolisano da pljačkaju …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.