Lončar: Povećavaju se novčane kazne za kršenje propisa zaštite stanovništva od zaraznih bolesti

Ostavite komentar


    1. Mislim da je dotični solidno promašio temu. Ovo je još jedan u nizu nakaradan potez nakaradne šarlatanske ekipe. Umesto da se povlače racionalni i promišljeni potezi, vredni poštovanja, a u prilog poboljšanja zdravstvenog sistema, – ovde preovladava strah od gubitka moći aktuelne kamarile. Brod ludaka i dalje plovi!

      1. U interesu je da ostanemo u kucama, stanovima… Odvojeni, razdvojeni… Da ne idemo u prirodu… A i ako pozelimo da odemo, seticemo se da su sad krpelji aktuelni i da je svaki drugi zarazen. Da, da. Kako korona jenjava, tako krpelji izlaze na tron. Paaa, mislim da ce postati smrtonosni. Nego, zatvoren narod, bolestan narod. Pokoren narod.

        1. Loncar, kada bih ti rekao ides u prošlost ti bi bio oresrecan, ali ja ti kažem uskoro ces pred lice pravde. Pozdravio te Srdjan Nogo i tebe i tvoje pajtase ministre. Naravno neće te on privesti nego narod

  1. Nije posao ministra zdravlja da objavljuje kazne, postoji ministar unutrasnjih poslova! A ovaj bolje da se bavi svojim poslom i u ovoj situaciji, koja mu pruza priliku da popravi zdravstvo u Srbiji, iskoristi istu i poradi!

    1. Zna covek da je bivsi. Barbika na njegovo mesto a on trazi novi resor.

  2. Još jedan od većinski nesposobnih ministara u ovoj „ikada NAJGOROJ“ Vladi države Srbije. Kada bi razumeo šta govori, nikada se ne bi pojavio u javnosti. Kada bi shvatio šta radi, molio bi BOGA ( a ne Aleksandra Vučića ), da Tužilaštvo i Sudstvo DRŽAVE SRBIJE – nikada ne proradi.

  3. Voleli bi da do kraja zivota drzimo odstojanje… Da se slucajno ne okupjlamo i pricamo, da se gledamo kao zdravstvenu pretnju. E pa gospodo malo ste se za….bali

  4. Kad kaznite svoje funkcionere za žurku sa 90.000 ljudi i skupljanje 140.000 potpisa, pričaj nešto. Sad je pametnije da opet nestaneš kao kad je počela epidemija.

  5. Meni je 24.04 ukinuto zdravstveno osiguranje od biroa za zappšljavanje sa obrazloženjem da idem u pre vremenu penziju.Interesuje me ko ima pravo da mi posle 38g ukine zdravstveno osiguranje sa 61g i dijabetesom.

  6. Koliko mi je poznato u slucaju odbijanja obavezne vakcinacije kao mere zastite stanovnistva od zaraznih bolesti ovo su kaznene mere koje se primenju.Mislim da je ovo priprema za obaveznu vakcinaciju – ili igla ili kazna .

  7. Veoma su dosetljivi. To je još jedan vid pljačke gradjana Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.