Lončar: Preveliki rad narušio Vučićevo zdravlje

Ostavite komentar


  1. Za narednika je i turističko razgledanje Srbije i sveta o trošku gradjana preveliki rad. Neka smanji svoj rad i poštedi nas 24-orosatnog rijalitija

  2. …. jer mu se „zdravlje narušavalo duži period“, pošto „nije mislio na sebe, nego da Srbiji bude bolje“. Pa ako je tako, ko što veli ovaj dotore onda je rešenje vrlo prosto a biće na poljzu, korist i za njega ai Srbiju, neka prestane da radi! Obema će se stanje naglo izboljšat!!!

  3. I naravno nije sposoban da obavlja funkciju predsednika? Uverite javnost da je sposoban.

  4. Hvala mu na toj borbi za Srbiju ali mislim da će Srbiji biti mnogo bolje da se on ne bori toliko za nju!

  5. Pa jes, ja mu se divim mentalno i fizički!
    Kako samo uspeva defekaciju da obavlja oralno?
    To jest zamorno.

  6. Nisam lekar, ali toliko znam, da čovek ne može doći u stanje opasno po život, samo zbog novinarskog pitanja.
    Ovi njegovi poltroni što su ga tobože branili od N1, ispali su smešni poltroni.
    Ne vidim zašto je ministru potrebna ova patetika, istina je da se Vučić voli predstavljati kao martir, ali da se svesno žrtvuje za Srbiju je obična farsa i politički spin, ne znam ko može u to poverovati, ne verujem da ministar ovo misli ozbiljno.

    1. Od silnog vozanja od lokacije do lokacije, slikanja, davanja izjava, prenajedanja na ručkovima i večerama što priređuju uvlakači, čovek se jednostavno zatvorio. Lekari namesto da mu daju klistir oni izjavljuju da su kardiovaskularni problemi. Čekaj malo, lekari na VMA nisu dali službenu izjavu o zdravstvenom stanju, nego njegove stranačke ulizice. Da su lekari dali izjavu, možda bi to bila samo jedna rečenica, klistir.

    2. Ha, ha, evo ipak nekog ko se primio na patetiku DrSmrt. AV se bori samo za očuvanje svoje lične vlasti, a njegovi prateći unapređeni šešeljoidi su svesni da bi se bez njega cela mafijaška piramida raspala kao kula od karata…

    3. Ja bih se ubila sa treba svako jutro da doruckujem na Pinku, rucam na mestu nekog otvaranja, i veceram na RTSu. Tako da sam sigurna da je „predsednik“ mnogo umoran od NEPRODUKTIVNOG posla. Kad bi se pridrzavao Ustava i Zakona, on ne bi imao toliko „obavaza“. Nazalost, prigrabio je protivzakonito poslove Vlade, ministara i Skupstine. I to mu nije dovoljno. Protivustavno je predsednik svoje partije (to sto su i drugi to radili ga ne opravdava) i mora da brani svoje posilne od svinjarija koje u dogovoru sa njim rade. Dakle mnogo radi u SVOJU korist, ali ne i nasu. Zato verujem da je umoran iz potpuno POGRESNIH razloga. I nama i njemu bi bilo mnoogo lakse kada bi se vratio u ustavne okvire i radio SAMO ono sto tamo pise.

  7. Pošto „nije mislio na sebe, nego da Srbiji bude bolje“. Boze mili, molim ti se sacuvaj i spasi ovu zemlju i ovaj narod u njoj !

  8. Nisu li Lončare tebe zvali doktor smrt? Sada govoriš o životnoj ugroženosti i brzom povratku na posao? Ili je to kontradiktorno ili nešto nije u redu sa tvojom stručnošću?

  9. Ima li VMA PR-a? Ne morate vise da se trudite da svakodnevno dajete izjave da biste se dodvorili svom nezvanicnom sefu! Jasno je nama o cemu se radi!

  10. Samo što siđoh iz gradskog autobusa, a čuh ovu istinu:“Vučić prešmrkao drogu pa je morao na detoksikaciju. Neznalice mogu da prevare, no ne i stručna lica. Problem sa srcem se ne leču za dva dana, ali može detokskacija.“

  11. Najzad jedna korektna izjava predstavnika vlasti. Ocekujem da se svi oni koji su kao povod i uzrok zdravstvenih problema AVa, naveli pitanje novinara N1, da se mladom novinaru Sovilju javno izvinu. Tu mislim na Suzanu Vasiljevic, Spasica, Krla, Sarapu, Vucicevica i ostale udvorice i poltrone koji su se utrkivali u blacenju novinara N1.

  12. Kakav navr’vođa takvo mu i podaništvo, tupo, servilno, ulizičko i debilno. Ovakve floskule da izjavljuje jedan ministar u jednoj evropskoj zemlji u 21.veku i time još da opravdava loše zdravstveno stanje, za koje bi se reklo da ima više veze sa psihičkim stanjem vođe je u najmanju ruku smešno. Osvestite se ljudi, ovo je i naša jadna srbijica, zarobljena od ovakvih debilnih likova koje interesuje samo lični napredak i bogaćenje na račun građana. Kad to budemo shvatili lakše ćemo ih oterati u očin, što kažu stare lale u vojvodini.

  13. Preforsirao se čovek koji svaki dan sipa istine brzinom munje. To ni gromobran ne može da po’vata.

  14. Zašto Ti nisi lečio predsednika. Lečio si za zemunce a predsednik te neće ili zna ono što i mi znamo pa ga je strah.

    1. Ili, što bi i sam rekao: „nije on maneken na modnoj pisti“. Mada se često ponaša kao da jeste…

  15. Da, preveliki rad. Preveliki rad na priznavanju secesije i otimacine Kosova i Metohije. Preveliki rad na “pokrivanju“ svih aktera na desetine kriminalnih afera, pada vojnog helikoptera i pogibije bebe i pilota, nocnih krecenja lutrije Srbije, laznih studenata i doktorata, otimanja plata i penzija, pljacki gradjana naduvanim troskovima “obnove“ beogradskih ulica i trgova, rusenje Sava male, bugarskih stanova, arapskih emirata i Beograda na vodi, otimanja legalnog oruzja i daljom preprodajom kroz tatinu firmu ko zna kome, prelivanje drzavnog novca u privatne firme ministra policije i njegovog tatice, direktna i otvorena zastita kojekakvih Jutki i svih ostalih manijaka i seksualnih predatora i napasnika po Srbiji i ko zna koliko jos slicnih i gorih pljacki i odvratnih nedela, za koje cemo mozda tek saznati i cuti za njih. Ne, ne zelim da ga ispracamo sa drzavnim pocastima u aleju velikana, zelim da bude zdrav i cio, sposoban da mu se sudi za sve navedeno jer je i objektivno i subjektivno odgovoran za sve to, sam se postarao za to svojim mesanjem u te dogadjaje i (ne)dela, svoja i svojih najblizih saradnika. Zelim mu i svim njegovim saradnicima, dug zivot i da odgovaraju i budu osudjeni za sva svoja nedela i pljacke, jer je to jedini nacin da ovaj narod u Srbiji bar dotakne tako preko potrebnu katarzu i prociscenje duse. Ako se opet budu izvukli, od nas nece biti nista, jer smo i bez toga potonuli u beznadje i negativnu energiju, jednom recju. Da nam budu zivi i zdravi nasi politicari, i sadasnji i bivsi, da svi lepo docekaju da odgovaraju za ovaj pakao od zivota koji su nam tako nesebicno priredili, u zadnjih tri decenije! Ako je to uopste i moguce docekati u ovoj i ovakvoj Srbiji, sa svim znanim i neznanim SLUZBAMA koje neumorno “pokrivaju“ sve navedeno?!

  16. Ajme … kome verovati ….dr.ministru zdravlja ili zameniku Vesicu , Krletu Vucicevicu sa svim “ blatoidima i celom Pinku sa svojim trabantima …magla …brateeee… magla….resenje je da nam licno Aca to “ objasni “ jer nam “ nedostajao , koliko , par sati …. ili mozda Tamara jer Suzani “ vise “ ne verujem a Beba se ne pojavljuje u javnosti ( na pinku )

  17. Lekarski kozilijum koji se starao o zdravlju aktuelnog Predsednika Srbije, obavezan je u otpusnoj listi pacijenta navesti razloge prijema, terapiju i anamnezu bolesti pacijenta. Na to ih obavezuje zakon, lekarska etika ili Hipokratova zakletva. Posebno je vazno njihovo misljenje o sposobnosti pacijenta za obavljanje poslova. To je alfa i omega svakog moguceg obavestenja o zdravstvenom stanju Predsednika i daljoj terapiji. Sva ostala nagvazdanja njegovih politiskih vazala su potpuno beznacajna za javnost. Hvala vam sto uvazavate misljenje citaoca i ne cenzurisete.

  18. eto tako izgleda izjava kada se pomeša uloga lekara, ministra i stranačkog aktiviste. Ne znate dokle je medicina a dokle je politika.

  19. Jel to znaci da se Premijer/ka i ministri vlade premalo bore za gradjane Srbije i da im zbog toga zivot nije ugrozen?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.