LSV: Nije potrebno klečanje pred Rusijom

Ostavite komentar


  1. Pa, to je stvarno tačno. Treba biti realan. Putin i to glorifikovanje njegove vlasti spaja i vlast i dobar deo opozicije. Ljube sliku Putina dok nam mladi odlaze na Zapad..

  2. Kao neko sa poreklom iz Rusije, mene sramota da objasnim ulizivacki i podanicki kompleks prema matici. Rusi nisu nista ispostovali od dogovora, a srbijanske vlasti i dalje nude da rasprodaju zemlju, izvore fosilnih goriva, uruse ono malo prirodnih lepota sto je ostalo pre svega u Vojvodini, odakle se najvise nafte izvlaci! Sramota

  3. Juzni tok nije realizovan,
    NIS je vrednost prodaje isplatio vrlo brzo.
    Nece Vucic nista biti bolji u ocima Putina.
    Kad rasprodaju ono malo sto je ostalo, iscede iz naroda sto ima, otici ce i poneti svoja obecanja sa sobom.
    A ljudi ce ostati gladni i zedni.
    Samo da se toga sete kad dodje vreme za glasanje!

  4. Pa da li je vama jasno sta rade?!?! Prodali NIS, sad sele upravu, prodace i zgradu gradjenu novcima Vojvodjana.
    Juzni tok obecavali, nisu izgradili.
    Da li samo Liga sme da postavi pitanja i glasno kaze istinu, dok ostali cute i gledaju kako predsednik radi, pa misle tako treba i oni…
    Auuuu, sramota!

    1. zgradu gradjenu novcima Vojvodjana???
      Ma šta kažeš? Finansirale su ondašnje srpske i jugoslovenske banke i Jugopetrol. Ne lupaj gluposti autonomaške.

      1. A gubici koje trpe vojvođanske opštine danas zbog izvlačenja nafte i najniže rudne rente??? Moglo je biti uloženo u vodovod i kanalizaciju, ne da piju vodu punu arsena. Mogli se rekonstruirati putevi, obnoviti vrtići, škole. To su nam Rusi uzeli, pa ako je autonomaško, a ne civilizacijsko pitanje, onda se izvinjavam. Vi g. Mrđo sutra mašite zastavicom Putinu…

  5. Svi koji su zaboravili, da se sete: ovde se najbolje živelo kada smo rekli NE Rusiji!

  6. Secate se mazanja ociju oko izgradnje „Juznog toka“, najava investicija i obecanja. E pa od toga nema nista, a Srbija trpi posledice obecanja i materijalnu stetu!

  7. Još juče se Vučić hvalio pred Fabriciom da je EU najveći “spoljnotrgovinski partner”,a već sutra ide da se zakune na vernost Putinu.

  8. Dosta bre više sa tom pričom da je najveći patriotizam ispunjavati naloge Putina. Ajmo sad junaci, kome je na prvom mestu Srbija, da se oglasi!

  9. Rusi plaćaju najnižu rudnu rentu, a opštine na teritoriji Vojvodine, umesto da bude uloženo u infrastrukturu propadaju i zagađuju se. Očito Republici Srbiji i njenim državnim organima nisu važni građani već strani investitori.

  10. Sve su oteli i rasprodali, obecani juzni tok nisu napravili . sve strpalu u dzep,a narod ostavili gladnim i bolesnim. Setite se kad dodje vreme za glasanje.

  11. Sta je ono sto spaja SRS,DSS,Dveri,Firera,Tomu Nikolica,Dodika? PUTIN!Ko je ono uzeo Naftagas i slagao za Juzni tok? PUTIN!

  12. Srbija mora da se drži evropskog puta kojem je posvećena već više od deset godina. U suprotnom, ova vlast je izgubila vreme na uskladjivanje Zakona i reformi i dovela nas u početnu tačku izolacije. 

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.