LSV: Slučaj Mirjane Marković stvara obrazac za buduće bivše funkcionere

Ostavite komentar


  1. Iste takve privilegije da dele stanove grada Beograda bez konkursa radio je i SPO. U vreme njihove vladavine podeljeno je preko 200 stanova bez ikakvih kriterijuma. Vazno je bilo da si clan stranke. U Srbiji ko je na vlasti trosi sve privilegije. Najgore je sto niko ne odgovara. Svi ti skandali umesto da zavrse na sudu , partije koriste za prepucavanje pred izbore. Svi su sadasnji i prosli vezani kao svinjska creva. Preko dana se prepucavaju a uvece se druze. Da sam u mogucnosti kao gradjanin EU mogu da odlucujem o pridrzivanju Srbije Evropi , nikad ne bih dala saglasnost za to. Zalosno je sto posle Oktobarskih dogadjanja nista se nije promenilo. Sve su to Milosevicevi klonovi.

  2. Sramota je da Mira nije u zatvoru. Isto je sramota sto je Rusi nisu izrucili. Tako oni postuju Srbiju.

  3. Sad lepo i nju da uhlebe pajtaši iz 90-ih. U najmanju ruku recimo ministarka za kulturu, infornisanje, potpredsednica vlade recimo. Bože baci ciglu i budi precizan, molim te!

  4. Sramota. Pljuje se po svemu. Po Đinđiću, po 5.oktobru.
    Samo lustracija i ništa više!

  5. Da li je moguće da u trenutku kad izvršitelji svakog dana ekspresno izbace neku porodicu na ulicu zbog nemogućnosti da plate kredite, Mirjana Marković ne može da bude osuđena ni za na sudu dokazane krivične radnje.

  6. Sramota. Srbija postaje obećana zemnlja za sve vrste kriminalaca. Kao što postoje poreski rajevi mi ćemo biti kriminalni raj.

  7. Hoćeli sad da se vrati pa da ona i Marko budu strani ivestitori i uzimaju subvencije od držve ali sve to sa našim parama koje su izvukli pre nego što su zdimili u Rusiju.

  8. Gospod, petooktobarci, što ne srovedoste tu lustraciju kada ste bili na vlasti. Znateli vi yza ljudska prava, kao rvo, a drugo postoje sudovi.
    Što se LSV tiče, njih odavno niko ne pita za ništa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.