LSV: Stamatović zloupotrebio najmlađe

Ostavite komentar


  1. Gospodo politikanti, ako ja svojoj deci, kao veteran, kupim plastične replike oružja koje je svima dostupno (da ne pominjem da su luk i vazdušna puška dozvoljeni Zakonom), i kroz igru im objasnim koliko je sve to opasno, kako se ophoditi i kako radi, ja širim fašističku ideologiju. Zaista bih voleo da mi zakucate nepozvani na vrata da vam obajsnim ko je fašista u ovoj zemlji. Pored vas takvih i tolike gomile mudrosti kojom nas obasipate, ostati normalan i odgojiti normalnu i srećnu decu je uspeh.

  2. Bravo, ali nije dovoljno samo to da osudite u tekstu već se distancirajte i od te kupus koalicije ako hoćete da vas iko zhvati za ozbiljno.

  3. Decu da ostavite na miru. U detinjstvu treba da se uziva,a ne da nose uniforme i puske.

  4. Danas kamp i obuka,a sta ce sutra da bude??? To su deca,prihvate upotrebu oruzja kao nesto normalno,pa nam posle djavo kriv,kad se deca zaigraju oruzjem.

  5. eee Evropski su pravili kamp, pa nikom nista, to je „svetski“.. Da je SNS ili Vucic organizovao slican kamp, svi bi brujali poredeci ih sa nacistima!

  6. Sedamdesetih godina proslog veka u srednjim skolama je postojao obavezan predmet Opstenarodne odbrane ( ONO ) na kojem smo ucili rasklapanje i rukovanje puske M-48 , bacamje bombi (skolskih) ,pucanje u metu iz vazdusnih pusaka ,na tim smo casovima dobijali dodatne lekcije iz patriotizma isve to podjednako je vazilo i za decake i devojcice.

  7. LSV malo preteruje, znači li to da sam i ja koji sam se kao mali igrao sa plastičnim pištoljima, lukovima i stelama danas fašista ili nacionalista.

    1. Jeste, ali u predizbornoj kampanji. U ovom slučaju je sve legitimno i po važećim Zakonima. Ali kako objasniti naPRDnima šta su moral, etika, patriotizam i rodoljublje…

  8. Kamp je i trebao da se zatvori, postoje mladi izvidjaci, mladi gorani, i drugi nacini da se animira omladina, da se nauce korisne stvari ali bez promocije nasilja.

  9. Napravite kamp, ali u drugacijem obliku. Cemu oruzije i uniforme. Podrska da se deca animiraju i budu u prirodi, ali oruzije i uniforme su neprimerene za decu tog uzrasta.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 8

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.