Lutovac: Ne razumem Borkovu zajedljivost, jer sam ja jedino za njega glasao

Da li su za potpredsednika parlamenta iz DS-a glasali Palmini tigrovi, kako tvrdi Stefanović?

Ostavite komentar


  1. G. Lutovac, budite više integrativni . Imate moralni i profesionalni kredibilitet. Ne srljajte u glib prepucavanja – to odgovara onima što govore da su svi isti.

  2. SSP „najveći poslanički klub“!
    Ljudi ima vas 16 od 250 i vi se time hvalite, a POKS I DSS vam daju potpise za Borka!
    Pozivate se na neka nepisana pravila o predlogu kandidata za potpredsednika Skupštine a jasno napisano pravilo je u članu 15. da 30 potpisa poslanika jedino mogu da kandiduju nekoga za tu funkciju i sada su vam krivi Palmini tigrovi i Lutovac.
    Jadno…

  3. Da, gospodine Lutovac, Vama jeste bilo jedino vazno ali to necete da kazete da “dokazete” kako SSP (Djilas) ima dogovor sa Vucicem. Po ovom glasanju se onda moze zakljuciti da Vi imate bolji dogovor. Istina je da ste samo hteli da naskodite SSP i nista drugo. Sramno!

  4. Dovoljno je pročitati izjave Lutovca i Dragane Rakić iz zadnjih nedelju dana i videti ko je maliciozan.

  5. Borko, Marinika i Djilas nisu opozicija.Ovo dvoje su Djilasovi poltroni( gazda bogat nema sto), a Djilas je Vucicev drugar i izgleda duznik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.