Lutovac pozdravio Samofalova pitanjem „kako ide“

Novinar Danasa proverio kako ide skupljanje potpisa pokretu "1 od 5 miliona" i Socijaldemokratskoj stranci na Vračaru

Ostavite komentar


  1. Ako se PSG ovoliko muči nema šanse da su ovi prikupili sami. Sumnjam da će i PSG skupiti bez pomoći „Ace Srbina“. Ali najveća je tuga kada ne možeš da skupiš potpise za lokalne izbore, to je toliko niska cifra da možeš u komšiluku da prikupiš. Ako tu imaju problema bolje neka se penzionišu odma.

  2. ŠTo ima više lista protiv Vučića koje izlaze na izbore to su im manje šanse da pređu cenzus.Jedino što će uraditi je da će podići izlaznost, a što odgovara Vučiću.Bojkot je jedino rešenje

  3. Niko od ovih partijica koje je formirala Služba nije uspeo da skupi potpise bez pomoći te iste Službe i bate Andreja.
    I svi će imati dovoljno glasova mrtvih i onih sa duplim ličnim kartama -glasačima Službe, kako bi prešli jadan cenzus i tako dali legitimitet nameštenim izborima i mafiji koja vlada Srbijom.

  4. „– Jedna devojka, farmaceutkinja, koja nam je dala potpis, sutradan je dobila otkaz. Ona nam se javila i rekla da je to razlog, ali da joj nije žao i da bi ponovo dala potpis za „1 od 5 miliona“ – istakla je Reković.“

    Pa ovima Vucic i intervjue pise.

  5. Idila. „Rešili smo da po Srbiji skupljamo potpise, zato što smo imali mogućnost da rezervišemo prostore u opštinama i mesnim zajednicama i da dobijemo opštinskog overivača“!? Ko vlada u tim opštinama i MZ koje su tako sklone novim opozicionim političkim snagama?
    U svih nabrojanih 5 opština na vlasti je SNS!? U NS ih nisam video!
    Pitanje, zašto ste imali mogućnost da rezervišete prostore u opštinama i MZ gde je na vlasti SNS bilo bi minimum za onoga koga stvarno nešto interesuje!?

  6. Utrošiće te uzalud energiju, kojom izvesno posedujete. Možda to i nije loše, vremenom će poraz na izborima uticati na vaše mišljenje. Situacija sa opozicionim strankama generalno nije dobra i još više će se pogoršati posle izbora. U parlament će ući deo opozicije koji nema dovoljno snage da učini nešto. Deo koji je ostao van parlamenta će se vremenom ugasiti. Vučića može srušiti sa vlasti samo SNS, ili Vučić.

  7. „Vračar“… ,Pitanje jeste .dali smo podpisali podršku našoj opštini ..da nam se Vrati , oduzeta od SNS..ili nam je podmetnuto..
    Kukavivije jaje…
    Prostorije SDS Boris Tadić…bude sumnju u prevaru…

    1. da li se pise odvojeno!!!
      posle „jeste“ ne moze stajati tacka,kao ni dve tacke posle reci „opstini“
      posle tacke ide veliko slovo
      ne kaze se kukavivije vec kukavicje
      ne kaze se poDpisali vec poTpisali
      itd…

      1. A posle tvog Vučića će u Srbiji ostati potop, pisalo se to zajedno ili odvojeno, naročito kad bude poTpisao, to što će morati da poTpiše. To o čemu pišeš su slovne greške, a tvoj Vučić je greška koja će se jako teško ispraviti, dragi botu-sendvičaru, prijatno ti bilo!

        1. Ne dobri su tvoji od 2000 do 2016. Od Vračara nam napraviše Kaluđericu…da li si ti sa Vračara i od kada..!?Moji su od 1918.gidine

  8. Vracarski mamini i tatini sinovi i cere tvrd orah i zamajac nekakvih promena? U kom to univerzumu? Sa pompeznim prezimenima, velikom sujetom i jos vecim kontom? Odoh da kupim jagode i ja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.