Lutovac: Pričom o izborima gura se u drugi plan kriminal vlasti

Parlamentarni izbori u decembru ne bi bili iznenađenje, kažu opozicionari za Danas

Ostavite komentar


  1. Svi mi koji želimo da Ds ostane statistička greška razočarali bi se kada bi Lutovac napustio politiku.Ps: Da postoji medalja za tunjavost Lutovac bi je imao.

  2. Predsednik koje stranke?
    DS?
    Pa zar predsednik DS nije Lečić? Čega je ovaj predsednik?

  3. Sad mi nista nije jasno, izgleda da s eu opoziciji nisu dobro dogovorili, jedni pricaju da se pricom o izbroima prikriva kriminal, drugi da se hapsenjima skrece sa teme izbora, i tako dalje i tako dalje, ljudi odlucite se ispadate smesni

  4. Ovom kad se pomenu izbori, odmah kreće sa naivnim optužbama. Samo bi preko ulice da dođe na vlast. Ne prolazi to više, moraš narod da pitaš lepo.

  5. Svaki put pred izbore se vodi polemika da su izbori nepošteni i svaki put uz razne posmatrače se ustanovi da su bili regularni. Definitivno opozicija mora naći pravi put kako da dođe do glasača jer očigledno da ih ovaj nigde ne vodi.

  6. Od svih lidera opozicije, Zoran Lutovac mi je ubedljivo najkreativniji. Umetnost je biti lider bez partije!

  7. Pa dobro, ko je sada predsednik DS-a, Lutovac ili Lecic? Dok to ne razjasne, ova pobegulja sa verbalnog megdana u sred emisije, za mene nebitna jel ne znam koga predstavlja.

  8. Ja koliko vidim Lutovac je pobrkao nesto, mediji bruje o hapšenju kriminalaca a ne o izborima.

  9. Trazi se ZaLutovac, da pronadje negde samog sebe. Pa, kada se nadje i obavi razgovor sam sa sobom neka se oglasi. Cisto da znamo kakav je ishod razgovora i koliko je merodavan za iznosenje misljenja. Do tada sto se mene tice, njegove reci ne vaze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.