Lutovac: Svoje vreme u „Upitniku“ ustupamo uzbunjivaču Obradoviću

Ostavite komentar


  1. Ne može Obradović, i tačka! Pa jel široke narodne mase treba da shvate da ih najviši državni zvaničnici vuku za nos pričajući im bajke o svojoj nepogrešivosti. Da Obradović sa Krušikom okrnji njihovu nedodirljivost bezgrešnih nosilaca izvršne vlasti?
    Pa nije javni servis baš toliko javni servis – da baš sve informacije prezentuje javnosti. Mora nešto da ostavi za „kusuranje“ iz budžetske kase.

  2. u pravu je ovaj lutovac. ako jos jedan put izadje na tv. moci ce da rasformira partiju. da se razumemo nisam glasac sns ali nesto tako suplje kao sto je lutovac nisam odavno video. pa ako u toj demokratskoj stranci ne,maju nesto potkovanije od njega neka je raspuste. nema od njih nista.

    1. Lutovac je jedan kulturan i obrazovan čovek koji nikada ne reaguje agresivno, za razliku od kabadahija iz vladajuće garniture. Stanje u DS-u ne mogu da komentarišem, to imaju pravo samo njeni članovi. A vi koji ste dobro potkovani i zaulareni od stranačkih šefova, jedino čekate direktive i po neki obrok (post je, pazite koji je majonez namazan).

    2. Hajde vi pišite RTS da Obradovića trčite.DS je tu nebitna ukoliko ne botujete.Ako je to takođe slučaj trazite mozak iz kase SNS-a tamo je arhiviran,vodja misli za sve interesno-zaljubljene.

  3. Ovo je neodgovorno ponasanje predsednika jedne stranke. Pristalice DS ne zasluzuju predsednika koji se zali na prisutnost u medijima, a pritom odbija poziv da gostuje u jednoj od najgledanijih emisija.

    1. Pa bio je jednom prilikom skoro na RTS – u ali nije mogao da dođe do reči od sagovornika iz SNS-a. Posle svega što se dešavalo u toj emisiji svakako da Lutovac ne treba da ide na RTS a ni bilo ko drugi iz opozicije.

  4. Ovaj se zalio da ih nema u medijima.A kada ga zovu,ne odaziva se,kao-Nije tu.Iz RTS-a bezi,a u emisiji O2 nece da gostuje.Pa cekaj,ko je ovde lud?

    1. Ako ti misliš da posle 5 godina… Ej, čoveče, 5 godina.. nepozivanja u političke emisije protivnike vlasti, sada treba prozivati nekoga, onda se pitaj ko je ovde lud.

    2. Vi sendvičari niste ludi, samo ste se prodali za kvarljiv sendvič i osionu priču.

  5. Lutovac daje mesto coveku koji ima nanogicu i protiv coveka prema kojem se vodi istrazni postupak da izadje na TV da cujemo njegovu ispovest pa to nema ni u Tunguziji od Lutovac kao politicara ostalo je samo Pajac

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.