Lutovac: Vučić je tim dokumentom kupio vreme za svoj autokratski režim

Predsednik Demokratske stranke, o sporazumu iz Vašingtona i njegovim posledicama

Ostavite komentar


  1. Pored opozicije koju predstavlja Lutovac i ostali lideri bojkot opozicije, Vucic nema potrebu da „kupuje“vreme.
    Pored takvi potrosenih i bezidejnih politicara, Vucic ce vladati jos 20 godina!

    1. Znači kao Milo Đukanović, pa zašto vam je smetala Milina diktatura, ako podržavate Vjčićevu.
      Jednopartijski sistem i doživotna vladavina postoje samo u autokratskim državama, nema tu nikakve ideologije, to je najprimitivnije vlastoljublje.

    1. Kako je ovo besmislen i bezličan, tipično botovski komentar. Šta to nije istina od onoga šta je Lutovac rekao? Da li je Vučić bio nosilac liste? Da li je ikoga obavestio o platformi pregovora? Da li je na pregovore vodio stručni tim? Da li je Srbija prekršila rezoluciju SB u vezi Jerusalime? Svako slovo koje je Lutovac izgovorio je tačno, baš kao što je svako slovo koje izgovori Vučić laž.

  2. Sanja Lutovac Vucicev pad svake noci samo steta sto ce to za njega ostati nedosanjan san.

  3. Toliko teksta a nista ozbiljno, nista sto ima veze sa ozbiljnom politikom. Kritikuje Lutovac samo iz razloga da i on nesto kaze. Istrosena prica…

  4. Lutovac, nego reci ti nama kako je prosla skupstina stranke, ili se i dalje na upravnim odborima bavite Vucicem, a ne vasim unutrasnjim problemima?

  5. O tempora, o mores, sta ce to biti da Lutovac kritikuje Vucica, a ne proganja, istrazuje, pregoni dogoni i zagoni dugogodisnje clanove i simpatizere DS. Jedan plus za Lutovca i njegov progonilacki – zagonilacki tim. Ajde sada pa krenite na pravog protivnika demokratije u Srbiji. –

  6. Ova lutovac je još politički aktivan? Mislio sam da je do sada otvorio neku pekaru, pošto mu vodjenje stranke baš nešto ne ide.

  7. Reče Lutovac koji je autokratskim pristupom sačuvao fotelju predsednika stranke i rasturio DS na param parčad !?

  8. Nije jasno što se ovaj dekor u DS Zoran Lutovac, oglašava i on komentariše, ili mu je to naredio njegov šef Dragan Đilas.

  9. Ne mogu da vjerujem da na jasne,argumentovane navode gospodina
    Lutovca objavite 21 isprazni komentar SNS botova.Zar je moguce da
    niko nije poslao komentar saglasnosti sa iznijetim stavovima.

    1. Nisu sve SNS botovi znaš ti to dobro. E baš zato što pljujete po ljudima koji slobodno misle (za razliku od vas „jednoumnih, jedinih i nezamenljivih“) NIKAD nećete doći na vlast. Ali zato ćete Vučića na vlasti održavati još ko zna koliko. Da sam na njegovom mestu davao bih vam tajne donacije da trajete što duže.

  10. Pored ovakve opozicije koju predstavlja Zoran Lutovac i ostali lideri bojkot opozicije. Pored takvi potrošenih i bezidejnih političara, Aleksandar Vučić će vladati jos dugo godina.
    Pored takvih potrošenih i bezidejnih političara. Aleksandar Vučić će vladati još mnogo godina.

  11. „Vučić je tim dokumentom kupio vreme za svoj autokratski režim..“
    – Da nastavim recenicu – do predsednickih ozbora u SAD. Dobije li Tramp drugi mandat, odose u istoriju i Vucic i njegovi poluobrazovani „kadrovi“.

  12. Ako je Lutovac, inače doktor političkih nauka, toliko marginalan i neuk za SNS botove, zašto su se toliko angažovali da brane svoga šefa.
    Od svih komentara, ni jedan se ne bavi sadržajem ovog intervjua, nijednog smislenog osporavanja njegovih tvrdnji, nego po demagoškoj formuli, osporava se ličnost i Demokratska stranka.
    To je prepoznatljiv metod, napadate čoveka, a ne njegov tekst.

  13. Zoran Lutovac je , kao iskusan političar i bivši diplomata, dao odličnu analizu žalosnog stanja u Srbiji. Zato su jadni botovi dobili naređenje, da ga što, više i što gluplje napadaju.

  14. Reči pune jeda i srdzbe, koji jasno pokazuju da Lutovca boli je Vučić na vlasti, a on nije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.