Majdanpek, Kladovo: Opštinske izborne komisije u Majdanpeku i Kladovu potvrdile i liste kandidata za odbornike SRS 1Foto: J. B. K.

Na lokalnim izborima u Majdanpeku i Kladovu koji će biti održani 3. aprila, istovremeno sa parlamentarnim i predsedničkim, učestvovaće i Srpska radikalna stranka. Opštinske izborne komisije u Majdanpeku i Kladovu potvrdile su izborne liste „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ koje su predali majdapečki i radikali iz Kladova.

Majdanpečki radikali biće peti na glasačkom listiću na aprilskim lokalnim izborima, s obirom da je Opštinska izborna komisija Majdnapek potvrdila listu kandidata za odbornike „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“.

Na ovoj listi je 17 kandidata za odbornike, a prvi je Milovan Šegrt, tehničar finalne prerade drveta, koji je inače i kandidat za poslanika na listi SRS. Radikali su za odbornike kandidovali penzionere, domaćice, radnike, poljoprivrednike, a na listi je sedam žena.

Na pet do sada potvrđenih lista je ukupno 115 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu u Majdnapeku koji ima 31 odborničko mesto.

I Opštinska izborna komisija u Kladovu je potvrdila petu listu i to listu kandidata za odbornike„Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka. Na ovoj listi je deset kandidata, a prvi je Dragan Jovanović, tehničar specijalista za promet naftnih derivata. Na listi su penzioneri, domaćice, nautički tehničar, mornar sa ispitom, građevinski radnik, automehaničar, a za odbornički mandat radikali su kandidovali četiri žene.

Za lokalne izbore u Kladovu do sada je potvrđeno pet izbornih lista, na kojima su ukupno 104 kandidata za odbornike. Skupština opštine Kladovo ima 28 odborničkih mesta.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari