Majić: Mi nemamo sudsku vlast

Ostavite komentar


  1. Mislio je da može da izvede savršenu pljačku,da mazne sve medije,da u vojsci i policiji postavi verne beskičmenjaka,da sudstvo sudi kao 1945-rekla-kazala,i da id skupštine napravi klozet partijskog monologa.Moguće da deo naroda sporije kapira ali je analitičan i nemože da proguta toliko gvn..

    1. Lepo je videti sudiju Majića i prof. Miška, krajnje je vreme da im se pridruži još kolega iz pravosuđa i sa Univerziteta.

    2. Vučino, mudro zboriš! Sudovi bi trebalo da sude kao pod svetlijem srbnim kraljovima?

  2. Koliko li je hiljada biblioteka moralo da se pročita, i koliko je vremena trebalo da se potroši, da bi se uzaludno obrazovala jedna intelektualna elita Srbije, jer – svo to znanje, uglavnom, su podredili jednom egzibicionisti koji tako često priča gluposti!! Zemljo Srbijo…?

  3. Gospodine Majiću, previše se politički angažujete umesto da radite svoj posao. Odite malo kod kolega u inostranstvu da proučite njihov rad i donesete neke „tendencije“ u sudskoj praksi, da Vam u Engleskoj kolege kažu kako to oni odmah, na licu mesta u okviru stadiona, procesuiraju nasilnike i odmah šalju na izdržavanje kazne.

    1. Uhapseni nisu bili nasilnici vec protestanti protiv neprocesuiranog ratnog zlocinca koji je idejni tvorac i podstrekac zlocina u Srebrenici.On je direktno iz skupstine Srbije pretio,obecava,podstrekivao ubistva ratnih zarobljenika iz osvete u razmeri „100 za 1 „.Zato je kamenovan u Srebrenici,zato je poklonio nasih 5 miliona Evra……Taj ocigledni psihopata je uzurpirao celu drzavu i sada huska na gradjanski rat u Srbiji.

    2. Tebi je poznato da Majić ne radi svoj posao? ? Ti si mu sekretarica!? I kakve veze ima huliganstvo na stadionima u Engleskoj sa protestima u Srbiji. Protesti nisu huliganstvo, osim ako nisi na nivou vučićevskog mentalnog sklopa. A nije da nisi!

    3. Ma da isti ti sudovi treba da sude i za Savamalu, za Vulinov stan, za silne doktorate, za 300 000€ koje nosi otac minista policije, za precutno unistavanje Poste Srbije, za svo zlo koje su Srbiji naneli tvoji sefovi iz vrha vlasti…..

  4. najpametnije mu je da sedne na avion i otputuje negde i da se ne vrati više nikad kaže:

    Sve ljude može da laže neko vreme, neke ljude može da laže sve vreme ali ne može da laže sve ljude sve vreme. Srbija se nalazi u ovom poslednjem stadijumu i pitanje je samo kako će lažov da bude sklonjen – da li relativno mirno ili baš nasilno. U svakom slučaju ovo se ne može više popraviti i Vučić mora da ide zbog ove katastrofe koju je priredio.

  5. Sve se svodi kod sudija na sujetu i napredovanje.
    Predsednik suda obeća napredovanje ako se odradi neki predmet po želji nekog van suda. I tu je kraj. Sabiraju se ustupci – pa koje više učinio – napreduje. Sudije imaju privid da imaju neku vlast. Posle kažu vršen je pritisak na nas. Sudija nemože da trpi pritisak jer ispred sebe ima Zakon.Jedini pritisak je sam Zakon. Ovo je trenutak da one sudije koje se ne slažu sa načinom vladanja u Srbiji traže razrešenje. Ostaće bez posla ali sa obrazom.

  6. Pravo zboris, ali dok si bio predsednik Prvog opstinskog suda u Beogradu, nisi radio kao sto sada govoris. Ovaj ambijent se stvarao jos od tada…Pozdrav

  7. Obično se kaže da jedna LASTA ne čini Proleće.
    Sudija Majić je apsolutna negacija istog.
    Da, ali, ipak, dragoceni su slučajevi koji ne konvergiraju sa istinom prirode .JER sudija Majić je ta jedna lasta ,koja će nadamo s e Srbiji doneti proleće njenog ozdravljenja .!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.