Majkl Devenport: Nema povratka u normalnost bez Srba u institucijama

Ostavite komentar


  1. Niko nema pravo da sami odluce niti narede i da sebi daju za pravo sto je nezakonito illegalno i ne vaze nikakvih illegalnih izbora u tudjoj zemlji gde to ima da niko nema pravo da spreci silom i svakim zloocinom pravo srbije u njenoj zemlji i da illegalno stvaraju nekakvih izbora sto se nece niti sta vaze u srbiji gde to ima da se radi u tudjoj zemlji kosovo je srbija to je njeno pravo i jeste njena zemlja niko nemaju pravo da silom i svakim zlocinom sebi daju za pravo nezakonito u tudjoj zemlji sto nemaju srbija se nalazi i jeste u svojoj je zemlji u srbiji to jeste njeno pravo i njena zemlja sto niko nema pravo da spreci niti da opljacka i nemogu srbi da se vrate u nikakvih illegalnih institucija srbi se nalaze i jesu u svojoj zemlji nemozese silom u tudjoj zemlji svakim zlocinom raditi sta god se zeli to niko i nijedna zemlja ne dozvoli nitice to srbija jeste njeno pravo i njena zemlja sto niko nenajucoravo da ih silom spreci jer jeste njeno pravo kao i narodu da brane odbrane svoju zemlju i svoj narod to je njihovo pravo u svojoj su sopstvenoj zemlji u srbiji sto niko nema pravo da spreci da je d I sta bilo zla i zl8cine i lazi na razni nacine svega je kompletno zlocin to pravo niko nema da u tudjim zemljama silom i svega zlocinom radi sta god zeli !!!

  2. Ali ne sme biti ni povratka Srba u institucije bez ispunjenja osnovnih zahteva zbog kojih su i izasli iz njih. Vi biste samo da vam Srbi budu u institucijama fikusi koji glume kosovarsku demokratiju i normalnost, dok ih na ulivama prebijate, upucavate, hapsite i progonite otimajuci im imovinu. Najveca je greska sto je tzv Briselskim sporazumom Vucic sa Dacicem pristao da se Srbi uguraju u institucije tzv nezavisnog kosova i da se nase institucije povuku sa KIM i prepuste ih okupatorima

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.