Makron o sastanku sa srpskom opozicijom: Trebalo je poslati predlog ranije

Ostavite komentar


  1. ovo mu dodje kao autostoperski vodic kroz galaksiju..plano vi su vam bili izlozeni sto ih ne citate..ne nego procenio da ce ova postava vecno vladati te sto gubiti vreme na tzv opoziciju

    1. I vi koji nećete da objavite moj kratak korektan komentar tražite da vam dam 990 dinara mesečno kao pomoć… Pa stvarno…! Bezobrazluk, a ja vas svaki dan kupujem…

      1. Predsednik Makron nije imao u svom planu i programu da se sastane sa opozicijom.

  2. Kravata mu ističe oči… ali zato što je izgleda dobrano – stegnuta…

    1. Citiraću Francuskog šesnika Fransoa Vijona:
      „Niko ne zna kolika je
      u Francuza guza.“

    1. Мислите да Макрон не зна ко је српска „демократска опозиција“ и каква јој је политика?

    2. Inače Francuzi su poznati po demokratiji…Alzir,Tunis,Maroko,Cela Afrika…

  3. Ako su hteli sa njim da pričaju ,sada kada su odbijeni mogli bi da kažu šta je trebalo da bude tema . Mali su oni za njega u ovakvim zemljama te razgovore vode zamenici sekretara ambasadora.

  4. ‚Kako da pričam sa Vama kada je termin plaćen………

    1. Nije daleko od istine. Buduci da nije ni zagrebana ni jedna tema od supstanijalne vaznosti, evidentno je da je ova poseta protokolarne prirode za Makrona a ogroman benefit za Vucicevu sve agresivniju predizbornu kampanju u kojoj on inace tinja vec sedam godina. Tako da i ova i sledeca planirana poseta Erdogana mogu lako posetiocina potpasti pod rubriku honorarne aktivnosti, a aktuelnom predsedniku nikakav trosak jer zahvata covek bagerom iz budzeta i novca poreskih obveznika.

      1. А, шта Ви сматрате темама од „супстанцијалне важности“, Јоле?

        1. Za Joleta ne znam, al da si ti profitirao danas sa sendvicima-vidi se iz aviona.

        2. Alo redakcijo, zaustavite više ovog Raskokodakovića iz dijaspore. Dijaspora uvek bolje od nas zna šta je za nas dobro…

          1. Дијаспора сигурно зна шта је за њу добро, стога је и напустила обор…

  5. Posle ovakve odluke predsednika Makrona svima je mnogo jasnije zasto du mu zvizdali Francuzi tokom vojne parade u Parizu, i zasto zuti prsluci mesecima protestvuju po Francuskoj. A i to zasto mu je podrska Francuza na istorijskom minimumu. Da nema jake demokratske tradicije u Francuskoj, i da moze kao Vucic da porobi medije i uspostavi medijsku torturu kakve nema u svetu, imao bi i on laznu podrsku kao i Vucic.

    1. Ajde malo razmislite, ako imate čime. Da li mislite da se ppziv za tako neki važan sastanak upućuje dan pred sastanak?! Ja se sa drugarima za pivo ozbiljnije dogovaram. Izgleda da Vučić nije mnogo pogrešio kad je rekao da se opozicija ponaša onako kako mali Perica zamišlja politiku. Ovakvi sastanci se pripremaju po par meseci unapred, što zbog mnogih tema, a malo vremena, što zbog bezbednosti. Ali džabe vama objašnjavati, vi ste zadojeni mržnjom. To ide toliko daleko da su neki u komentarima i za ovo okrivili Vučića. Da li mislite da je on mogao Makronu bilo šta da „naredi“? Ili niste baš pametni ili ste veoma zlonamerni. Opustite se, nigde vas taj stres neće dovesti.

      1. Država kada je normalna poslove ugovara na tenderima rukovodeći se cenom i kvalitetom u Južnoj Koreji to radi kompjuter,tako se sprečava burazerska ekonomija i smanjuje politički uticaj.Srbija treba da vodi ekonomsku politiku a ne da zavodi POLITIČKU EKONOMIJU….Razmišljnja malog perice se uče na koledzu u Sava centru tek na trećoj godini,prve dve su sendvičarenje…..

      2. @argh, da sam ja pametan i vispren kao Vi, i da umem tako sofisticirano da razmišljam i analiziram kao i Vi, ja bih se, verovatno, kao i Vi, dičio nekom megatrendu diplomom i Vučićevim sendvičem u ruci i jednim pod miškom.

  6. Nevidjen folirant ovaj Makron, malo promocije za Vucica, cena sitnica: Metro BG, Mistrali, Aerodrom BG i ustupci na Kosovu. Kada se vrati u Pariz ce opet biti nema prosirenja do reforme EU i Vucic u poslednjem redu.

    1. Па, јесте, Алекса; Руси би нам направили матро за Џ, зато што нас воле, а Косово само што нам нису вратили, чекају само да се излуфтира – јбг. већ је 20 година код Шиптара па оно као….

    2. biće da je tako kao što si napisao
      /
      Evropska ekonomska unija je MANTRA raznih zvučnih stereotipa
      o lepoj budućnosti, potpuno nejasne „evropske vrednosti“,
      da će EU rešiti probleme privredne zaostalosti malih zemalja,
      da će dobiti lepe plate i penzije, kupiti stan, ići na more i ????.
      /
      Makron je zauzet borbom prevlast u vladanju Evropskim privrednim prostorom.
      BRitaniju su uspeli izbaciti i sada ostaje Francuska i Nemačka, sa
      sa borbom za prevlast.
      /
      EU je tvorevina Francuske,Nemačke,Holandije, Belgije i Luksemburaga,
      ali LUksemburga kao poreskog raja, gde su prijavljene mnoge
      kompanije koje legalno izbegavaju porez
      i imaju HILJADE MILIJARDI eura SUPER EKSTRA PROFITA,
      Austrija i skandinavske zemlje samo privezak ovom jezgru.
      /
      A OSTALE ZEMLJE su siromašni partneri koji se šlepaju i kukumavče,
      ALI SU POTPUNO NEBITNI jer
      nemaju nikakvu industriju
      /
      dalje se ne sme pisati jer ni ovo se neobjavi,
      ako prođe program za kontrolu, onda će
      moderator zabraniti

  7. Steta sto predsednik nije Djilas…ne bi bilo ovolikog cimanja..Makron bi bio kuci …

  8. samo ti podržavaj diktatora. sutra kad ga skinemo nemojte se čuditi zašto će odnosi sa FRA ići silaznom putanjom. Zamislte gospodo francuzi da Srbija podržava diktatora u FRA, kako biste se osećali ?

  9. Malo po malo::::
    Osim sto Stspka opozicija ne zna osnovne protokole diplotamije, sto u opste nije ni trazila sastanak, sto je g.Jovanovic i potvrdio, uspeli su jos u tome i da sami sebe ponize, j dodatno establiraju g.Vucica…
    Pored ovakve opozicije, g.Vucic moze da vlada 1000 godina..

  10. Dosao je bas tamo gde treba.U pravu drzavu izgradjenu na pravim vrednostima i principima.

  11. Francuzima jedna crkva BG metroa ,Kinezima druga , samo ne znam kome su namenili onih pedesetak komada raketa valjda za vežbu ruskih S-300….samo se pitam ko će sve to da plati…..

  12. Ма дајте, па опозиција у Србији постоји од прекључе, па како онда да поднесу захтев на време?Јест овај Макрон мандов, верује све што му АВ каже, поготово у онаквом усхићењу.Чуди ме што Чеда није био на аеродрому Никола Тесла приликом дочека а био Чанак, а видела се и певаљка.Елита Бог да те пита.

  13. Он не зна, а требало би му рећи да на Калемегдану није био нико од грађана Србије, само СНС-овци довезени са конца и конопца.Они га воле као квочка узицу, па му треба објаснити шта је то „пи.а са два лица“.Требало му је и објаснити да ови Срби нису сагласни са линијом метроа како је испланирала ова Власт, да не би било „Џабасте кречили!“ А оправдање ће бити просто, нисте хтели да разговарате са опозицијом.

  14. Dosli francuzi da prodaju sta mogu, kome nije jasno neka pita Japan i Fukusimu.

  15. Danas cepam clansku kartu Macron-ove politicke partija { LREM } i prodajem francuska kola { kupicu nemacka } i naravno glasanje za zelene

  16. masno su slagali da opozicija nije na vreme poslala pismo đilas je 9.07.2019 poslao pismo a odgovor našeg nazovi predsednika je prostački kao i uvek uličarski

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.