Makron: Rekao sam šta mi je na srcu i sada ćemo raditi zajedno

Ostavite komentar


  1. Po planu danas je susret sa studentima pa sa istaknutim javnim ličnostima. Znači, prvo sa Malim i Stefanovićem (kao najboljim studentima), a potom sa porodicom Đogani (kao najistaknutijim ličnostima u Srbiji trenutno). To je najviše što Srbija u zlatnom dobu nudi.

    1. Velikih prijatelji Francuzi.Jedni od najvecih zagovornika bombardovanja.Odmah su priznali Kosovo.Nisu izrucili Haradinaja.Vucica ponizili na proslavi.Cemu onda ova farsa.Bas ce name pomoci oko Kosova.

  2. Strip, zvanična poseta , godina STRIPa , koji zajebanti su na vlasti i tamo i vamo , Alan Ford država, sa sve šalterima i šalterašicama, rijaliti biće štampan i u stripu i besplatno deljen masama ludaka.
    Moj deda, pradeda se prevrću u grobu, da sam slušao ove sad na vlasti verovatno bih bio tamo , došlo vreme da nezna čovek gde je gore, dal gore il dole, srećan sam jedino što Srbi izgleda nisu jedini ludaci, tu su bratski francuzi koji su luđi , a ovaj iz Srbije ga prati u stopu., razlika samo u visini.

  3. Radi preciznijeg informisanja dodao bih da Regionalna kancelarija za saradnju mladih RYCO ima sediste u Tirani (Rruga Skënderbej 8/2/2 ) i da pored predstavnistava u Beogradu, Sarajevu, Skoplju i Podgorici, ima predstavnistva i u Pristini i u Tirani. Blagodarim na prostoru i poverenju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.