Maksimović: Otišli smo bestraga

Ostavite komentar


  1. Beli tj Luka nije uopste fiktivni lik vec momak koji odlicno prepoznaje situaciju u kojoj se velika vecina gradjanstva nalazi. Svi koji se bave politikom godinama su takodje imali svoj neki pocetak samo sa tom razlikom imao je ko da ih ogura i progura za razliku od Luke. Luka je master decko u odnosu na sve vladajuce bivse i sadasnje politicare i nazalost koji su u kolaciji a moja generacija je rasla dok su se te iste grupacije prepirale i vredjale godinama da bi sad bile zajedno…ma uzas jedan upropascene 4 generacije do sada ako se uzme u obizr 7 godina genereacijskog raspona. Luka svaka cast pokazao si ne da si samo inteligentan i sarmantan vec i jako hrabar!

  2. Svaki grad, uz naseg mora, ima svoga Lera,a Mladenovac Belog -fudbalera…!!!Belo i blesavo,a bice i veselo…Kandidat 666 mora biti miran i dostojanstven!!!Da li ce MUP profesionalno pratiti Izbore,radi Bele knjige,posto im je Premijer uskratio ulogu,koju je na proslim izborima SNS namenio MUPu???

  3. "…. ja nisam kompetentan da vodim zemlju…" Decko je stvarno preterano skroman! To sto bi trebao da zna nauci se na kursu od jednog meseca! To su ona protokolarna ponasanja i ono malo prava koja po ustavu pripadaju predsedniku. Zemlju vodi njena vlada. Pa Petar Karadjordjevic je preuzeo presto a bio je maloletan a nije znao nos da obrise…

  4. A sad ozbiljno: dajte , molim vas ko boga, recite mi bilo sta, bilo kakvu osobinu, postignuce ili rezultat po cemu bi , evo recimo Dacic bio uzor Belome ? Uzeo ssam za primer tog "iskusnog politicara ( i pevaca)"naspram " neiskusnog politicara ( i zabavljaca)"…Ovaj " neiskusni"mladic nudi zemlji vise nade nego sva Dacic-like kamarila zderaca, Ceca-pevaca i lopina….

  5. Sjajan decko, prodrmao je ovaj umrtvljeni narod. Bravo, to je nasa buducnost: mladi, pamrtni ljudi koji ne zele da gledaju ovo unistavanje zemlje i zele svoju sudbinu da uzmu u svoje ruke. Necu glasati ovaj put za tebe, ali ti zelim puno uspeha u buducnosti.

  6. BELI je jako pametan momak koji ce satirom srusiti mafijaski sistem od devedesetih godina,BELI=NAROD,Samo JAKO u TRULI sistem a to je ispod 15% gradjana. koji ga iz gluposti ili interesa podrzava.

  7. @svi za Belog. Pa ako su Toma sa laznom i Tito bravar sa nikakvom diplomom, mogli da budu predsednici moze i skromni i nekorumpirani Beli.

  8. Da budem iskren, mislim da deo gradjana Srbije i zaslužuje da ih predstavlja palanačka luda jer bi u tom slučaju najveći deo njih bio ugledniji i pametniji od svog predsednika. Očito je da smo mi jedan redak narod. Kod nas je još uvek "šik" ili "in" da se sprdamo sa sopstvernom državom, smatrajući da time pokazujemo svoju neveroivatnu pamet i duhovitost. Valjda je to onaj recidiv iz vremena robovanja kada smo na svaki nbačin pokušavali da urušimo i osramotimo državu kjer nije bila naša, bila je turska. Nikako da shvatimo da su se Turci povukli sa ovih prostora i da je ta država naša slika. Onakvi kakvi smo mi takva je i naša država. Postoji još jedna karakteristika koja nas izdvaja od ostalog sveta. Mi smo jedini pošten, vredan, pametan i preduzimljiv narod koji ima propalu državu?!

Ostavite komentar


Politika

Mali za RTS: Ekspo je najvažnija razvojna šansa Srbije 10

Mali za RTS: Ekspo je najvažnija razvojna šansa Srbije

Ministar finansija Siniša Mali kaže za RTS da su svi šipovi za Ekspo postavljeni, a da je danas postavljen i prvi šip za nacionalni stadion. Poručuje da je Ekspo najveća razvojna šansa naše zemlje. Očekujemo da ćemo te godine imati tri miliona posetilaca i 100 milijardi evra BDP, naveo je Mali.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.