Šta su tužilaštva odgovorila o odvoženju meštana Male Krsne za Beograd

Ostavite komentar


  1. Tuzilastvo Bg – Kako ih samo nije sramota da kazu `Iz Novinarskih prica N1` ….. ljudi bili , videlo se sve…. Gore od ovog ne moze ….

  2. Све у служби власти.Ко је та институција која има храбрости да се супротстави идеји АВ о ,,пресељењу,,људи или не дај боже да се ,,одузме ,,праву Србину из било које земље света да дође лично и гласа за АВ…..

  3. Tužilaštvo pojma nema sa životom. Oni bi i Al Caponea proglasili za patriotu kada bi im Oskar to predložio.

  4. A šta se drugo i očekivalo od Vučićevih tužilaštava kojima on lično „vedri i oblači“? Pa ti jadnici po tim tobože nezavisnim institucijama ne mogu, kako narod kaže, ni da prdnu bez da za to dozvolu izda Aleksandar Vučić lično!

  5. Pocinju ponovo da vas vozaju pripadnici mafije vlasti i institucija. Nema izlaska na takve izbore !

  6. Jedini nacin da se skinu je ulica, izborima ne mogu, javni mediji su okupirani u sluzbi rezima, gore nego za vreme Slobe, a i penzioneri nas unistise, prodaju se za 20 hilhada

  7. Koje „Tužilaštvo“? Jel ono koje je deo organizovane kriminalne grupe zvane „vlast“ a zaduženo za nekažnjivost članova mafije, pardon, vlasti, ma šta oni uradili? Jel to?

  8. Svi su „nenadležni“to
    su „tužilaštva“bajo,ni
    ko ništa ne može,jer
    je to PROJEKAT,drža
    vni(država je SNS).

  9. OSKAR je kriv za sve,jer
    su sva ova zlodela,njeg
    ovo maslo.Ko bi se u bi
    lo kojoj instituciji „prob
    udio“dobija OTKAZ tog
    trenutka.

  10. To je nasa drzava i nase tuzilastbo. Sve bi ja ove iz male krsne na sud i da plate dobre kazne.

  11. Je li bilo promene prebivalista ili nije? Zasto se navodi u tekstu „ navodna promena prebivalista“? Ovako izgleda da neko zamajava narod.

  12. Kaže tužilaštvo – možda se može … eventualno ako … No kako se radi o stranci Veličanstvenog, nema potrebe da se nešto preduzima …

  13. Ови из Н1су баш глупи!? Одакле у Србији тужилаштва! Зна се ко је кадија,а он и тужи и суди

  14. Jel vam sada jasno zašto se u sudu u Smederevu a ne u Kragujevcu vodi postupak (ako nije zastareo) za prodaju diploma na fakultetima u Kragujevcu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.