Mali: Nadležni će utvrditi gde sve Đilas ima novac, otkriven samo vrh ledenog brega

Ostavite komentar


  1. Ko će za Malog i ostale režimske mafijaše, da utvrdi gde sve drže opljačkani novac od građana Srbije ili se podrazumeva da su oni prepošteni.

    1. Ko hoce da sazna za kriminal Malog Sinise neka procita nalaz KRIKa kako je namestio svom ocu da kupi suboticko ; Bratstvo fabriku vagona; da bude suvlasnik 10% bez ucesca u novcu.To ce vam dati sliku zasto je Vucicu potreban ovaj covek na mestu ministra finansija i da takav vodi kampanju protiv Djilasaovih deviznih racuna.

    1. Da sam na mestu Sinise Malog posle plagiranja doktorata pocrveneo bih i povukao bih se sa politicke scene Srbije u misju rupu.Plagijator Sinisa Mali umesto da podnese ostavku ili da bude smenjen od strane Aleksandra Vucica biva unapredjen sto bi moja baba kazala „S kim si takav si“ ili bih dodao ja „Vreca je nasla zakrpu“.Sa strasnih afera izmisljajnjem zele da skrenu paznju ljudima ,ali bez uspeha kod onih koji pametno razmisljaju i shvataju da Srbija nije uredjena pravna drzava u njoj je sve moguce,i da trebas da budes prevarant ili lazov da pravis budalu od sebe zbog udobne fotelje kao sto rade neki poslanici koji kao da su skupljeni sa ulice i neki funkcioneri sto je u Srbiji slucaj.Pitam se kome normalnom treba ovakva Srbija ,mojim prijateljima ,meni i svima onima koji pametno razmisljaju svojom glavom sigurno ne.

  2. Hahaha…. Kakva elita na PINK-u se upinje iz petnih zila da dokaze da su desetine-stotine miliona na privatnim racunima. Za sada su kao jedini dokaz izneli firmu u Svajcarskoj?!? Pa covek sam rekao da je otvorio firmu u Svajcarskoj ?!? A tek onaj „strucnjak“ Mario Savic ?!? Hahahahaha…

    1. To, ipak, zavisi i od nas, stanovnika Srbije…kakvu budućnost želimo za našu decu…ako uopšte znamo šta želimo…

  3. Pokusavaju da skrenu paznju sa desetina svojih afera a ustvari pisaju uz vetar i sve vise tonu u septicku jamu sopstvenih izmisljotina i pronevera.

  4. Stvarno.U razno raznim drzavama a tek ce se otkriti u kojim i koliko sakrivenih novcanica od revizora.
    A Novosti su u celoj operaciji otkrivanja marifetluka, cim imaju tacnu informaciju odigrale ulogu Racunovodje kao iz filma Nedodirljivi.

  5. Optuzba za 35 stanova nije prosla i vec je obajatila, treba izmisliti nesto novo. Racun na Mauricijusu, racuni u 15 drzava … kolikog li ce samo ovo biti veka i sta je sledece?

  6. Sta je sa ovim naprednjacima ( od Pilje do “ dr “ Malog ) ? ? ? jesu li konzumirali previse “ organskog paradajza “ iz Jovanjice ili nam krvnicki skrecu paznju sa necega o kome nesme ni da se pomisli . . . sta li to moze biti . . .
    Aca nam je ok posle “ week – end – a u pustinji “
    Vakcinacija ide punom parom
    “ Malo “ zarazenih i sezona skijanja ide po planu
    Suficiti gde god se okreneres . . .
    Dijalog sa opozicijom i predstavnicima E U je na “ pod kontrolom “
    Martin – ovic i Orlic lupetaju po N . Skupstini ( “ normalno “ )
    Risticevic “ mulja “ da se zabrane N 1 i Nova S . . . ( “ normalno “ )
    Dakle . . . stanje normalno pa sta li je onda ovim “ Acinim perjanicama “ da tako agresivno lupetaju ? ? ?

  7. A mene zivo zanima zasto Sinisa Mali nije podneo ostavku posle plagiranja doktorata nego je umesto ostavke nagradjen vecom funkcijom.

    1. Pa šef ga nagradio jer je toliko dobro prepisivao da je ceo mesec prošao dok ga nisu uhvatili.

  8. Gospođa Brnabić je danas izjavila da je gospodjn Đilas iz i kroz mastodonta na kolenima- RTS, zaradio milione Eura…
    Samo da potsetim, RTS-om i danas rukovode isti ljudi (Čkrkić, Veljković, Bujošević, Đuričić, Carević…). Ko je ovde lud?

  9. UA za INKVIZICIJU u Srbiji u 21 veku. Nego Mali ko je gurnuo Cvijana u vodu?

    1. Jane vidim da je Đilas „pao“. Ne izgleda mi čak ni kao da se nešto klima.

  10. Sve ce se polako ali sigurno otkrivati, i saznacemo jos mnogo toga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.